METROPOLIS pres. Hello 2017 w/ Dustin Zahn, Luca Agnelli & more


METROPOLIS е един от най-старите промоутъри на българската електронна сцена, които все още продължават да поддържат високо ниво на своите партита. 2016 г. бе специална за организацията, тъй като тя отпразнува своята 20-годишнина със серия качествени събития с гости от най-високо ниво - Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Ben Klock, KiNK, Monika Kruse, Sasha Carassi, Julian Jeweil, Rødhad и Sven Väth. Сега серията приключва навръх Нова година в клуб ДНК с финалното парти за 2016 г., което ще продължи до догодина. А хедлайнър ще бъде култовият в България американец Dustin Zahn.

Dustin Zahn е име, което всеки техно фен в България свързва с неговия огромен трак Stranger to Stability. Фактът, че сме слушали оригинала или силния ремикс на Len Faki толкова често и от толкова много световноизвестни диджеи, само показва, че качеството на продукцията на Зан е на изключително ниво. На 31-и Дъстин ще направи дебюта си у нас, но въпреки това вече има множество фенове сред българската публика. Американецът понастоящем е базиран в Берлин и записва музика за лейбъли като Drumcode, REK'D и своя собствен Enemy Records. Ако обичате мрачно немско техно, то това е диджеят, който искате да чуете в новогодишната вечер.

Вторият гост за вечерта ще бъде Luca Agnelli. Италианецът е сред водещите имена на Апенинския полуостров в сферата на техно музиката. Стилът му е строго отличаващ се от този на малко по-известните му сънародници Carola и Paganini. Аньели, както се чете на италиански името му, е и продуктивен автор на собствена музика, като е записвал за големи лейбъли като Drumcode, Soma, Desolat и Four Twenty. В техното му винаги може да се усети хаус корените му, а саундът му още от началото на кариерата му се мени и еволюира, винаги вървейки по ръба на футуричното. Аньели ще бъде достоен гост на новогодишното празненство на METROPOLIS.

Освен двамата гости, зад пулта ще застанат всички диджеи, които сме свикнали да наблюдаваме на партитата на METROPOLIS. Локацията е арт-пространството ДНК под НДК, датата е 31-и декември, а вратите отварят в 23:00 часа. Билети може да намерите в мрежите на Eventim и Ticketportal на цена 30 лв.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!