MARK KNIGHT | YALTA CLUB


След ударното откриване на YALTA CLUB преди две седмици, гост на което бе Loco Dice, на 17.12.16 г. столичната институция в клубната култура продължава силния си месец декември с поредното гостуване на един от най-харесваните диджеи в България - Mark Knight.

Британецът за последно дойде в родината през лятото, като част от Solar Summer, а преди това на няколко пъти бе гостувал на различни по-големи събития на същия промоутър. Въпреки това, сегашното гостуване ще бъде малко по-специално, тъй като хаус легендата се завръща в самия клуб Ялта за първи път от две години. Миналото му гостуване в Room 1 бе по случай празнуването на Нова година на 31.12.14 г. и може би бе най-доброто му парти в последните 4-5 години. Тогава лейбъл-хедът на Toolroom Records зарадва публиката с най-новите си продукции в първите два часа на маратонния си сет, след което премина през всичко свое най-култово в следващите два, а в останалите три просто се пусна по течението и зашемети публиката с разнообразна музика, която искрено го караше да се забавлява.

Освен всичко друго, събитието е добре дошло и по простата причина, че хаус сцената в столицата не бе видяла по-голям гост-диджеи в последните месеци и се усещаше сериозен глад от феновете на по-дълбокият бийт. Докато в drum and bass и techno направленията има събития с големи гост-диджеи доста редовно, а дори и в trance движението имаше няколко сериозни партита, изглежда, че YALTA CLUB е единственият промоутър, който смята да кани по-титулувани хаус артисти. В този смисъл отварянето на Room 1 отново е много добра новина за всички, които търсят повече разнообразие в клубния си живот.

Предварителна продажба на билети отново няма да има, в тон с усилията на клуба да промотира клубната култура на столицата. Цената на входа ще бъде 30 лв., а фейсконтролът отново ще работи усилено. Съпортът от българска страна ще дойде от резидента на YALTA CLUB диджей Runo.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!