TRANCƎMOTION Night - Season Closing


TRANCƎMOTION са единствената родна организация, която се бори за присъствието на транс музиката в нощния живот на България, и по-специално на София. Това е една група от около 50 родни ентусиасти, които чрез crowdfunding успяват да наберат средства, за да канят международно признати транс диджеи. Организацията е добре поддържана и изключително професионална, поради което ние ще продължаваме да подкрепяме дейността ѝ.

Последното парти за сезона на TRANCƎMOTION ще бъде една своеобразна "локалка". Този път гост диджей няма да има. Вместо това пултът е поверен на двамата резиденти на парти-поредицата, както и на едно ново име. Лайнъпът е съставен от Bobe, който е съпорт на партита на TRANCƎMOTION от повече от година и показва завидна селекция от progressive house, progressive trance и tech trance. Второто име е друг редовен диджей на партитата на организацията - Jorge. Той бе подгряващ на партитата с Jordan Suckley, Indecent Noise и Ruben de Ronde и спечели симпатиите на много от редовните посетители. Третото име за вечерта е ново за екипа ни Dishkov. Очакваме да чуем и неговия репертоар.

Междувременно TRANCƎMOTION обявиха и датата за следващото си голямо парти - вторият рожден ден на организацията, който ще се състои на 18-и февруари. Гостите ще бъдат двама, а вчера станаха ясни и имената. Но повече за рождения ден на младата българска организация - скоро, в отделна статия.

Нека засега се съсредоточим в информацията за TRANCƎMOTION Night. Датата е 10.12.16 г., а локацията е Fabrica 126. Входът ще бъде символичните 5 лв. Ако нямате планове за съботата след две седмици - това е нещо ново, което може да пробвате.

Facebook event: цък
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар