Smallman & Ivan Shopov представят съвместния си релийз в Treminal 1


Въпреки че са изцяло ново име за платформата ни, Smallman са една от най-силните български банди за последното десетилетие. Групата представя своето творчество, което лаически можем да определим като "рок", но всъщност се простира върху много стилове, покрива доста музикални направления и следва тотално разчупената експериментална проекция на артистичното съзнание на членовете си. След силна лятна програма, Smallman започват работа по новото си издание, което ще излезе на бял свят до края на годината. Артистичен партньор на бандата е абсолютният любимец на феновете на електронната музика в България - Иван Шопов. Изпълнителят и продуцент няма място за представяне в нашия сайт, тъй като следим отблизо всичките му сценични и творчески превъплъщения.


Общият проект между Smallman и Иван Шопов е кулминация на дългогодишното познанство между артистите. През лятото те се качват в с. Манастир (където е създаден третият албум на Smallman) и започват работа по нова съвместна песен. Абсолютният гений на артистите преизпълнява плана и колаборацията има достатъчен материал за чисто ново EP. За да запишат изданието както подобава, артистите пътуват до Лондон, където влизат в Kore Studio под зоркия поглед на продуцента Джордж Апсиан (работил с артисти като Motorhead, Florence & The Machine, Kasabian, Catatonia и др.).

Самият Джордж Апсиан споделя:

Smallman буквално ме отнесоха! Не мога да повярвам колко оригинална е тази банда, колко вдъхновяващи са песните им, какви невероятни музиканти и страхотни хора са те. Звученето им е толкова вълнуващо – не съм слушал такова нещо преди и съм щастлив, че работя с тях по този запис и дълбоко вярвам, че ще е много силен и впечатляващ.”


Smallman и Иван Шопов ще представят своята съвместна работа с общ концерт в Club Terminal 1 на 17-и ноември. В мероприятието ще се включат и момичетата от Авигея, които имат няколко съвместни изяви на сцена с Balkansky (едно от превъплъщенията на Иван Шопов). Билетите са пуснати в продажба и са на стойност 15 лв. В деня на събитието пропускът ще се заплаща на входа и ще е на стойност 18 лв. Напомняме ви, че Club Terminal 1 е с ограничен капацитет от 400 души. Това изглежда нормална цифра за заведение в София, но често сме ставали свидетели на светкавично запълване на капацитета на локацията.

www.smallman-band.com
www.ivanshopov.comБилети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/terminal-1-predstav-smallman-sofi-klub-443285/event.html

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1646214409023625/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар