Reel Feel представя Inc. No World и Elektro Guzzi в София


Reel Feel са една от организациите в България, които постоянно показват своето нестандартно виждане към развитието на клубната култура в страната. Докато повечето промоутъри наблягат на строго фиксирани концепции и стилово ограничени хедлайнери, Reel Feel показват разчупено мислене и абсолютно нетрадиционен подход. С последните си събития организацията стъпи стабилно на хип-хоп сцената с два страхотни концерта на Wax Tailor и Akua Naru. И двамата артисти бяха подкрепени с Live банди. Със следващото си събитие Reel Feel ще поднесат нова Live изява, като този път гостите ще изпълняват на живо електронна музика. Основни хедлайнери на мероприятието ще са Inc. No World и Elektro Guzzi. Датата е 25-и ноември, а за локация е определено парти и арт пространството Студио "Орфей".

Elektro Guzzi определят себе си като Techno банда. Създадената през 2004 г. в Австрия група изкачва музикалното направление извън границите на електронната музика чрез своите сценични и студийни изпълнения. Вместо да представят стила със софтуерно създадени loоp-ове и мелодии, триото се е съсредоточило върху създаването на Techno чрез използването на живи инструменти. С използването на китара, барабани и бас, триото успява да пресъздаде цялостната Techno атмосфера, без намесата на компютър или какъвто и да било студиен софтуер.Inc. No World се създава през 2010 г. от двамата братя Andrew и Daniel Aged. Първоначално проектът носи името Teen Inc, но през 2013 г. е прекръстен на сегашното си наименование. Живеещите в Лос Анджелис младежи създават лирична музика, комбинирайки живи инструменти с дигитални технологии и софтуер модулации. На 25-и ноември публиката в Студио "Орфей" ще може да чуе парчетата от новия албум на дуото, който излезе преди няколко седмици за собствения им лейбъл No World Recordings. "Аs Light As Light" бе издаден на 9-и септември и в момента братята го представят със световно турне, спирка от което ще е и София.Списъкът с гости се допълва от Finn Johannsen, който ще представи Techno сет. Живеещият в Берлин артист успява успешно да комбинира сценичните си изпълнения с работата си като критик и автор. Негови публикации в момента излизат за високоуважаваните Resident Advisor, като писателската му кариера започва с De:bug Magazine. Като артист, Finn започва своята одисея между електронните стилове още през 80-те години, когато след две десетилетия колекциониране на плочи и музика, се потапя активно в клубния живот на Хамбург и Берлин. В момента изпълнителят е и съсобственик на лейбъла Macro Recordings и държи един от най-емблематичните магазини за винили в света - Hard Wax

Зад пулта в Студио "Орфей" ще застане и родният изпълнител StefaK, който години наред работи по развитието на Underground Techno сцената в страната и участва в редица събития от подобен характер. Може би артистичният псевдоним на Стефан не е известен сред феновете на стила, които са запознати само с mainstream облика му, но за ценителите на качествената Techno музика в страната StefaK е артист, който отдавна е заслужил високо уважение.

Съитието ще бъде с начален час 22:00 часа. Продажбата на билетите тече с пълна сила в Eventim, като цената им в момента е 20 лв. 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!