Mytrip ще представи новия си албум на 20-и ноември


Въпреки че сме се ограничили в термина Bass музика, ние се стремим да стоим далеч от всякакви ограничения и предразсъдъци. Именно за това често се стараем да пишем за Ambient. Музикалният стил, който е известен с разтегливостта на тона и своята уникална атмосфера, по никакъв начин не може да се нарече "басов". Въпреки това музикалните експерименти на Mytrip и Иван Шопов често намират място в платформата ни, с което малко или много сме дали информация на читателите си за стила. До момента обаче не сме описвали Ambient събитие, като оправяме тази грешка с настоящата публикация.

На 20-и ноември един от най-успешните Ambient продуценти в България ще представи своето ново LP. Новата творба на Mytrip, озаглавена "Filament", ще озвучи B-Side на Mixtape 5, като това ще бъде и официалната премиера на албума. В събитието ще се включи и Cyberian, който ще демонстрира чрез Live изпълнения своя "Post-SWAG Ambient" стил. Малко ритъм ще добавят и Techno продуцентите Evitceles и Ghost303 (първа изява на проекта пред публика). Двамата артисти са насочили своята музикалност към раздвижеността и атмосферата на IDM звученето, което се развива като течение в абсолютен контраст на монотонното и мачкащо Techno, което е известно на голяма част от меломаните по света. С леко тъмен и подземен характер, носещ хладнина и проблясъци от множество паралелни рвалности, Mytrip Album Release ще е едно от тези демонични събития, които ще предизвика фантазията на всички присъстващи.

Партито ще е един музикален бонус в колекцията на всички любители, които искат да разширят своя музикален светоглед. Експериментът и живите изпълнения ще господстват в малката зала на Mixtape 5, като място за заучени DJ Set изпълнения и тежки звуци няма да има. Абсолютно всички артисти ще представят своите интерпретации Live. Комбинацията между IDM (Intelligent Dance Music) и Ambient може и да не е най-танцувалната в света на музикалните стилове. Със сигурност не е и сред любимите комбинации на жадните за популярна музика фенове. Събитието ще е насочено към музикално интелигентните слушатели, както и към тези, които не си поставят ограничения в своето музикално развитие. Мероприятието ще е с експериментален характер и ще е изпълнено с множество импровизации и нетипични инструментални и вокални включвания. А като към описанието прибавим и хилядите кабели и десетките аналогови машини на пулта, картинката става повече от интересна.

Началото на мероприятието ще бъде дадено рано - в 20:00 часа. Достъпът ще се заплаща на място, като цената на пропускът е 10 лв.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар