Ноемврийският Liquidizer идва на 25-ти


Liquidizer са една от малкото организации, промотиращи по-мелодичен Drum and Bass в София. Поредицата не спира своето успешно съществуване и по време на закрития сезон радва своите почитатели ежемесечно в Bar Backyard. Ноември няма да е изключение и ще можем да се насладим на поредната доза Liquid DnB в бара на ул. 'Шишман" №22 на 25-и (последния петък от месеца). Както винаги, основни действащи лица ще са резидентите на вечерта, в лицето на Kickon, Crash и Bruhu. Този път те ще са подкрепени от високоуважавания ветеран Hydrashock. През годините сме наблюдавали как артиста се забърква успешно в различни DnB подстилове, но никога до сега не сме го свързвали с Liquid. Определено за нас ще е изненадващо каква селекция ще предложи Bass пионерът, тъй като сме абсолютно сигурни, че Kickon, Crash и Bruhu ще ни залеят с висококачествена селекция и доста танцувални парчета.

Входът, по традиция, ще е 5 лв. В бара не се допускат непълнолетни и видимо неадекватни посетители. Ако се чудите какво да правите в петък вечерта, това е вашата алтернатива за 25-и ноември. За финал на статията изровихме този сет от архивите ни, с който ще се опитаме да ви покажем какво да очаквате от ноемврийското издание на Liquidizer.

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!