Kiril Djaikovski идва в България на 8-и декември


Изпълнителят ще бъде подкрепен от TK Wonder и двама инструменталисти


Живеещият и творящ в Австралия македонец Kiril Djaikovski за пореден път ще бъде хедлайнер на събитие в България. След като през лятото изпълнителярт гостува на Kavatsi Beach Festival с пълния си музикален състав, през декември се очаква той отново да е в България, но този път в клубна обстановка. Продуцентът е един от хората, които работят много за представянето на балканската музика по света. Електронните звуци, излизащи от студиото му, са миксирани с изпълнения на цигулка, ромски духов оркестър и всевъзможни музикални инструменти от етно-палитрата на Балканите. Живите изпълнения на Djaikovski винаги носят огромен заряд, деклариращ южните източноевропейски корени на музикалния му гений. 


Поредната визита на Djaikovski e насрочена за Международния студентски празник 8-и декември и ще се проведе в голямата зала на Mixtape 5. Заедно с основния човек зад проекта, на сцената ще е и силната хип-хоп дива TK Wonder. Цветнокожата изпълнителка е част от почти всички сценични изяви на Djaikovski и чрез безкомпромисните си речетативи вкарва приятна хип-хоп нотка към музикалната палитра на проекта. Освен тях на сцената ще бъдат и двама от инструменталистите на Djaikovski, които ще подсилят изпълнението с традиционни за балканите етно мотиви.


Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim и са с редовна цена от 35 лв. В случай, че събитието не бъде разпродадено, ще има и билети на място, които ще са на стойност 40 лв.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1802914399951731/

Интервю с Djaikovskihttp://www.lowfrequencies.info/2016/07/q-djaikovski-roma-brass-is-one-of-trade.html
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар