Хиляди зомбита превзеха Зала Арена Армеец на HALLOWEENИстинско неописуемо freak show се проведе миналия понеделник в зала Арена Армеец, благодарение на YALTA CLUB. Величествените мащаби на сцената, осветлението, както и фактът, че винаги някъде нещо се случваше определено оставиха хората с отворена уста.

Концепцията, на която бяха заложили организаторите, а именно повече шоу и всепоглъщаща атмосфера, се получи на 100%. Впечатляващата визия на залата с огромната сцена, черепите и екранът  - всичко това в пълен синхрон с музиката, лазерите, танцьорите, тълпата дори!
Нещо, което ми направи голямо впечатление, предвид многото хора е, че никой не се буташе, имаше свободно място всеки да танцува колкото развихрено иска. Публиката на партитата на YALTA CLUB отново остави добри впечатления.

В началото на вечерта Liubo Ursiny ни посрещна с много добър откриващ сет. Това беше и интригуващото начало, което загатна развитието на музиката за следващите часове.
Първият час и половина в залата премина в изучаване какво и къде се случва, как е на бара, кои са най-интересните костюми. Най-популярният грим беше този, имитиращ татуировкките на лицето на Zombie Boy, а именно – череп. Личният ми фаворит беше ниският двойник на Слави Трифонов, който определено събра погледите с реалистичния си външен вид и бързи движения.

В момента,  в който Victor Calderone стъпи на пулта, всичко се промени. Платформите бавно започнаха да се вдигат, а на тях имаше танцьори, заобиколени от бели лазери.  Накъдето и да се обърнеше човек имаше шоу, което не беше за изпускане. Вляво на сцената бяха D-Queens, а на платформата в центъра на залата седеше Zombie Boy. Неговият пърформънс беше заснет от фотограф и пуснат live на черепите-екрани, за да бъде видян от всички. Определено беше ефектно.


Най-запомнящите се тракове, които чухме тогава, са George Fitzgerald – Call It Love (Scuba's Angel Dust Mix) | NSV Worldwide Recommended, Julian Jeweil - DESTINATION - Animal & Me Remix - FORM59 - Destination Ep и Dubfire & Oliver Huntemann – Fuego (Julian Jeweil Remix) | Senso Sounds.

За финал можем да изредим плюсовете и минусите откъм организацията. Както всеки път, плащането с вече традиционните ДСК карти беше безпроблемно и бързо. Хората около мен бяха адекватни и усмихнати. Звукът вътре беше кристален. Минус беше единствената дамска тоалетна с три кабинки, пълни с момчета, което ме принуди да чакам в мъжката, а там да чакам с още момичета. Минус за мен, като пушач, беше и изцяло външната зона за пушене, а климатичните условия навън не бяха благоприятни за парти потници и тениски. Разбира се, това са малки неща в сравнение с всичко останало, което беше перфектно.

Благодаря на YALTA CLUB, че имах възможността да съм част от това изключително събитие и да го споделя  с вас! Очакваме с нетърпение следващото голямо събитие на YALTA CLUB - INTERSOLAR NYE 2016
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар