DRUM KID, Temporary Permanence Live - YALTA CLUB - ROOM 2


На 11-и ноември UNDER_CONSTRUCTION ни канят на своето ново ъндърграунд събитие в ROOM 2 на YALTA CLUB. Мястото не е случайно - организаторите залагат на висококачествена апаратура, саунд и осветление. Специален гост ще бъде всеизвестният талант Иван Шопов, със своето алтер-его DRUM KID.
Момчетата от UNDER_CONSTRUCTION отново ще се придържат към това атмосферата да е тъмна и нажежена. Този път обаче без правила на дансинга или дрескод.

Иван Шопов ще представи своите умения в техно жанра, смесвайки дълбоки бас линии и отличаващи се мелодии.  Стилът му отдавна вече се разпознава и набира все повече фенове. Разбира се, освен Drum Kid, той има още много проекти под различни псевдоними, с които прави музика в разнообразни стилове. Музикалните му влечения са всеобхватни. Най-известният му проект е Cooh, който го издигна на световно ниво в Drum and Bass сцената. Това не е случайно, като се има предвид, че той развива таланта си от 18-годишен и вече има 60 направени винила. Продуцирал е с The Panacea, Counterstrike, Machine Code, Current Value и Ogonek.

Вторият много мащабен проект, с който е известен той, е Balkansky (Dubstep), който идва от любовта му към природата и планините в България. В музиката той превъплъщава електронни звуци с традиционни български фолклорни мотиви и народна музика.
Нещо много интересно за Иван Шопов е, че той сам рисува кориците на албумите си, прави уникални детайлни графики, които дори са били на изложба в Германия. Някои от тях той използва и за щампи върху тениски.

Следващият гост за вечерта ще бъде Temporary Permanence, което е артистичният псевдоним на Гош Милушев. Той става познат на широката публика с релийзите си за множество актуални и големи лейбъли, сред които FLASH Recordings, Driving Forces Rec, ELEVATE и много други. Притежава свой собствен лейбъл на име „Raw Roots“, който за кратък период от време добива изключително добра популярност в техно и хаус музиката. Joseph Capriati е сред диджеите, пускали парчето му Heis, което ще можете да чуете в събота по време на нашето радио шоу от 20:30 часа.


GIVEAWAY: Under_Construction ще наградят с безплатен вход за събитието трима от вас, които успеят да отговорят на следния въпрос:


Кой е DnB псевдонимът на Иван Шопов?


Отговорите си изпращайте до 18:00 часа на 9-и ноември на нашия e-mail адрес: pr@lowfrequencies.info, като не забравяте да споменете своето име и фамилия и да дадете телефон за обратна връзка.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар