Conjure Amsterdam pres.12 Hour Rave - Sofia

Организацията Conjure Amsterdam се завръща на българската техно сцена с нова и свежа концепция. Идеята им е да превърнат не толкова популярно за нас място в перфектната парти локация. Поканените DJ-и са от световна величина, което показва и засиленият интерес към евента.

Започваме с първия гост в списъка: Harvey McKay. Шотландецът се превръща в синоним на чистото техно с музиката си. Имал е участия в едни от най-големите фестивали и клубове в света - Space Ibiza, Awakenings, Ultra Music Festival, Fabric и Space Miami. Бил е три пъти номер едно на чартовете на Beatport Techno и най-продаван артист в жанра за 2014 г., а способността му да разчита какво иска публиката го прави още по-обичан и уважаван от феновете му. Лейбълите, които го подкрепят са Drumcode, Intec, Cocoon, Saved и Somа.

Jewel Kid, или J.J. Mejlak, е роден в Малта и се занимава професионално като DJ още от 14-годишен. Тогава той е пускал на различни фестивали като Tribu festival и Trigger. През тийнейджърските си години той е резидент на едни от най-известните клубове в Малта – Barcode, Brass Monkey и Amazonia. През 2007 г. Jewel Kid печели „Carl Cox Worldwide Remix Competition“ за най-добър house ремикс, който достига номер 3 в Beatport’s Top 100 House Chart, а 4 години по-късно печели и “Best Dance Production” на Музикалните награди в Малта.

Paride Saraceni идва за първи път у нас, благодарение на Conjure Amsterdam. Младият италианец експериментира със звука и винаги търси перфекционизъм. Това прави стилът му прогресивен и иновативен, но в същото време и класически. Saraceni започва да продуцира през 2009 г. с Autist records, а по същото време стартира и сътрудничество с Dema. Това води до втория им ЕР "Traffic", който става голям хит и Dubfire го изпълнява в Милано. И до днес Paride Saraceni продължава да ни радва с уникалната си музика като издава за лейбълите: Truesoul на Adam Beyer, Terminal M, Tronic, Sci+Tec и други. 

Първият българин в списъка за вечерта е JackRock. Независимо колко пъти сме говорили за него, винаги ще има какво да се добави. Той е един от най-известните  родни DJ-и с 20-годишна история на кариерата си. Последно имахме честа да видим и чуем JackRock заедно с Balthazar, на Underground Movement Festival, осъществен благодарение на тяхната организация Renesanz.

Следващите български DJ-и, които ще чуем на 19-и ноември, идват чак от Амстердам. Това са Zett Feral (Еxcess / Conjure Amsterdam) и Marico (Conjure Amsterdam).

От Conjure Amsterdam дори качиха снимка на сградата за събитието преди да започне нейното преобразяване. Тя се намира на бул. „Христо Ботев“ 131, точно след кръстовището с булевард „Сливница“ във вече бившата централа на ПроКредит Банк.

Целта е да се пресъздаде атмосферата на епичните rave партитата, които са неизменна част от Амстердамската ъндърграунд техно сцена.
Следващото парти на Conjure Amsterdam ще бъде в Амстердам на 9-и декември в клуб Панама с Luca Agnelli.

Начало на партито: 22:00 часа на 19.11.2016г.
Билети може да закупите в мрежата на TicketPro България: НДК, Office 1, OMV, Orange Center, Арена Армеец или онлайн Тук и Vip Билети 

Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар