Anile ще бъде следващият гост на Future Sounds of Sofia


Future Sounds of Sofia вече вече стартираха своята кампания за сезон 2016/2017. В началото на месец ноември те отбелязаха старта на закритата си програма с незабравимо парти, на което основен хедлайнер бе (тогава все още) непълнолетният Signal. Младежът, подкрепен от Phirah, Thrust, Vasquez NZ и Hydrashock, показа стабилни умения зад пулта и остави страхотни впечатления в препълнилите B-Side на Mixtape 5 фенове. Българският съпорт също беше на високо ниво, което направи събитието едно от най-добрите DnB мероприятия, случили се в последно време в София. Още докато течеше рекламата за визитата на Signal, FSS бяха обявили още едно свое събитие, което щеше да се случи около месец след идването на холандския тийнейджър - 2-ри декември. Всички въпросителни отпаднаха на 4-ти ноември, когато в B-Side бяха пръснати флаери с лика на Anile, оповестяващи, че именно той е следващият гост в програмата на столичната организация.


Anile е от тези артисти, които няма как да бъдат забелязани на големи фестивали с многохилядна публика. Изпълнителят се е съсредоточил върху музикалното израстване на проекта си и не прави компромиси с основната си идея в посока комерсиализация или представяне на това, което търсят масите. Въпреки че стои далеч от известността, Anile има сериозна визитка, в която личат издания за лейбъли като Hospital Records, Med School, Soul:R, CIA, Innerground и редица други. В стилово отношение изпълнителят варира между изчистения Liquid, дълбокия Half Step, мелодичния Jump Up и всички останали висококачествени вариации на съвременния Drum and Bass. Определено Anile е сред най-правилните избори за хедлайнер на FSS парти, тъй като британецът пасва чудесно в изградената с редица успешни събития концепция на организацията.

Ако Signal бе подкрепен само от един представител на FSS (Phirah), то около Anile ще застане почти цялата организация. Освен Евгени, зад пулта ще бъдат Robustus и Smartech. Познатите от миналото събитие Thrust, Vasquez NZ и Hydrashock отново ще са на линия, като този път последните двама агенти ще влязат в съвместна b2b сесия. Друга разлика със събитието от ноември е и мястото за провеждане на предстоящото мероприятие. Да, то отново ще бъде в Mixtape 5 (свикнахме да виждаме FSS в този клуб), то този път залата ще бъде A-Side. Началният час е 22:30, а достъпът ще се заплаща на място (15 лв).

След като знаем всички подробности за събитието е време да отбележим датата в календарите си и да изпълним A Side с позитивизъм на 2-ри декември.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар