Voltage идва в София на 11-и ноември


След успешното издание на BOV Station 2016, организаторите на събитието са готови със следващото си голямо мероприятие. На 11-и ноември в MIXTAPE 5 ще гостува Drum and Bass изпълнителят Voltage. Следящите отблизо сцената в България знаят, че името на британеца бе спрягано като хедлайнер в едно от отминалите събития в календара на Гръм и Бяс. Тогава обаче гостът не можа да участва в страната, затова визитата му бе отложена за непределен период от време.

Voltage е от тези артисти, които трудно биха били определени с някакъв клиширан етикет. В стилово отношение творчеството на британеца е припокривало изискванията на множество лейбъли, сред които са митичните RAM, Playaz, Shogun, Spearhead, CIA, Low Deep и много, много други. Voltage е и създател на Rollerz, като участва в няколко издания на собствения си лейбъл. Носител е на престижните британски награди (The National DnB Awards) за "най-прогресиращ продуцент" и "най-прогресиращ DJ" за 2016 г. Очаква се на 11-и ноември изпълнителят да поднесе един истински подарък на всичките си фенове в България, представяйки своя типичен стил, изпълнен с много аналогов Bass.

От българска страна Voltage ще получи подкрепа от pAnega и Kenobi от Гръм и Бяс, най-успешния Jump Up продуцент в страната - Monotype, силното Neurofunk трио Funk Aesthetics, небезизвестните варненски изпълнители Monk и SЕC7OR (в b2b сесия), както и младите надежди в лицето на Quho и Xylophobe. Мероприятието ще се проведе в голямата зала (А Side) на заведението. Достъпът до събитието ще се плаща на входа, като цената ще бъде 10 лв до полунощ и 12 лв - след. Началният час е 22:00.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/169382236843091/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар