Tranc3motion pres. AIRWAVE | Fabrica 126


Следващата събота, на 5-и ноември, силният старт на есенната програма на Tranc3motion продължава с гостуването на още една легенда на транс сцената - Airwave. Както и в началото на месец октомври, когато гост бе Solarstone, сетът ще бъде четиричасов extended set, а залата се очаква да бъде пълна.

Airwave, роден под името Laurent Véronnez, е белгийски транс и прогресив продуцент, започнал работата си в електронната сцена още през далечната 1996 г., когато е едва на 18 години. След първото демо, което е изпратил на Bonzai Records, бързо се превръща в един от топ артистите на белгийския лейбъл. Следват години на успех и просперитет, в които става едно от най-известните и разпознавани имена на европейската електронна сцена, с голям брой фенове в страните, в които транс музиката традиционно има силна фен база - Холандия, Германия, Италия, Англия.

Въпреки че е известен главно с транс продукциите си, Airwave има плодовита кариера и в други електронни жанрове. Всъщност артистът има стотици продукции за над 35 различни проекта, имената на които могат да бъдат намерени на богатата му страница в Discogs. Освен всичко друго белгиецът има и цели седем албума, издадени под главния му псевдоним, два от които са високо концептуални и издадени успоредно в една година - Bright Lines, в който записва музика конкретно за денсфлоора, и Dark Lines, където се впуска в дебрите на другите обичани от него електронни жанрове. И двата албума са високо ценени дори години след издаването им.

Освен кариерата си на продуцент, Airwave е и сериозен промоутър. С времето той става едно от големите имена в Bonzai Records, като накрая става и мениджър на лейбъла, превръщайки го в част от своето културно наследство. Освен това белгиецът има и собствено радио шоу, Progrez, в рамките на което пуска транс, прогресив хаус и мелодично техно - каквото очакваме да чуем от него и след седмица.

Междувременно от организацията Tranc3motion обявиха, че ще има леки промени в концепцията на шоуто. Тъй като на партито със Solarstone залата бе претъпкана, а идеята с пушенето в малката зала не бе сполучлива, този път събитието ще се проведе на горния етаж на Fabrica 126, където има обособена чил зона със седящи места, както и тераса за пушачи. Този път ще има и добре подреден гардероб. Вижда се, че организаторите се стараят да направят всичко, за да бъде прекарването на гостите на възможно най-високо ниво. Затова апелираме, ако решите да посетите събитието, да си вземете билет предварително - въпреки че партитата на Tranc3motion традиционно са пълни, всеки билет, закупен предварително е в голяма помощ на организация, която разчита главно на crowdfunding.

А за финал ще ви покажем aftermovie-то на предното събитие. Enjoy!

Tranc3motion pres. Solarstone Aftermovie

Билети може да намерите в мрежата на Ticketlogic на цена от 28 лв. Съпортът отново ще бъде от Bobe, от когото може да очаквате главно мелодичен прогресив сет.

Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!