The Exclusive Birthday Rave w/ Gaga & more

Младата организация The Exclusive празнува втория си рожден ден на 5-и октомври. Мястото за събитието е Студио Орфей в София. Подарък за рождениците и за публиката ще бъдат DJ-ите, поканени за вечерта - Gaga (HU), Mateo (HU) и Izabella (BG).

Хедлайнер на евента ще бъде унгарецът Gaga, любимец на много хора в България. Именитият продуцент и собственик на свой лейбъл започва да пуска свои парчета през 2009 г., а сега вече работи с 1605 Music Therapy, Tronic, Ovum Recordings, MB Electronics, Night Light Records и Toolroom. В България е идвал по покана на The Exclusive няколко пъти, включително това лято на CACAO BEACH. Освен у нас той е пускал и на Soul Tech фестивала в Мексико, клуб Coco в Китай, в Милано и в Будапеща. Минимъл техно продукциите му редовно са в Beatport Minimal Top 100.  Например тракът Andrea Frisina – Primera Calle (Gaga remix) е номер едно в класацията DJ Tunes Minimal & Techno Top100. Музикалните величия Richie Hawtin, Sven Väth, Dubfire, Paco Osuna, Marco Carola, Marco Bailey и Pan-Pot го подкрепят и пускат музиката му. Сега Gaga работи по собствения си лейбъл Define Records, подкрепян от имена като Umek и Joseph Capriati. Следващият голям проект, който той развива, е втори негов лейбъл, който носи името Dark Face Recordings.

От тъмната страна ще можем да чуем половинката на дуото от Унгария Mateo & Spirit, а именно Mateo, Máté Nagy! Горд притежател на наградата Best of Soundhead 2013 в страната си, той ще ни вкара в една по-ъндърграунд атмосфера с уникалното си звучене. Разбира се и той може да се похвали с представяния извън пределите на родината си, а именно в Мексико, Индия, Швейцария, Англия и Германия. Бил е зад пулта с Richie Hawtin, Joseph Capriati, Paco Osuna, Dave Clark, Marco Carola, Pan­-Pot, Loco Dice, Egbert, Matador, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Gary Beck и Paul Ritch. Дебютът му е в Сан Франциско, благодарение на Fierce Animals Recordings.

Българският съпорт за вечерта ще бъде Izabella. Младата българка ще ни завърти и омагьоса в нежния си стил. Последният ѝ сет можем да чуем, записан от Cinema Cafè, от ADE в Амстердам.

Промо билети за партито може да закупите от мрежата на EVENTIM на цена от 10 лв. Мястото е Студио Орфей на бул. Самоков 60.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!