Signal ще е хедлайнер на следващото събитие в календара на FSS


Future Sounds of Sofia слагат началото на един доста критичен зимен сезон на българската Drum and Bass сцена. А, като казваме "критичен", имаме предвид, че се очакват няколко визити на артисти на Critical Music през студените месеци на 2016/2017 г. Първият артист от лондонската марка, който ще посети столицата, е младежът Signal. Едва на 17 години Jonathan вече има издания както за британската компания, така и за силни лейбъли от класата на Invisible, Renegade Hardware и доста други. Освен успехите му като продуцент, той е и съосновател на лейбъла Fumei и една от най-обещаващите млади звезди на международната 170+ bpm сцена.

През есента на 2016 г. Signal провежда своето първо европейско турне. Благодарение на FSS, младежът ще посети и София на 4-и ноември, като Джонатан ще бъде перфектно допълнение към плеядата от Deep & Minimal DnB артисти, които организацията е поканила в столицата за своето кратко съществуване. Арена на мероприятието ще бъде малката зала на MIXTAPE 5, което според нас е едно от най-добрите места в България за провеждане на всякакъв род Bass Music събития. Акустиката е добра, озвучението и осветлението са на ниво. Ако и вентилацията покаже своята сила, проблеми не се очакват.

Освен холандския гост, на сцената ще видим и мощен български съпорт. Зад пулта ще застанат четирима родни артисти, които по перфектен начин се вписват в концепцията на събитието. Представител на FSS в лайнъпа ще е Phirah, а към него се присъединяват абсолютния пионер на сцената ни Hydrashock, новозеландския специалист с врачански корени Vasquez и изгряващия, но силно обещаващ талант Thrust.

Датата и мястото на събитието са известни. За начало е обявен 22:00 часа.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/187581648329392/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!