METROPOLIS 20 pres. Sonic Voyager w/ Rødhad, Milton Bradley


METROPOLIS е една от най-старите организации за електронна музика в България. През 2015 г. те навършиха 20 години, което бе отпразнувано с концепцията METROPOLIS 20. Радваме се да ви представим поредното издание от серията, с гости Rødhad и Milton Bradley. Партитата в концепцията са номерирани с поредност V1.0 и нагоре, а това е V4.0 - първите три бяха хипер успешните партита със Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Ben Klock, KiNK, Julian Jeweil, Monika Kruse и Sasha Carassi, без да броим по-малкото отклонение, означено V2.01 с Markantonio и Lerio Corrado на CACAO BEACH през лятото.

Въпреки че е четвъртото поред голямо парти от серията METROPOLIS 20, това всъщност ще бъде второто парти под заглавието Sonic Voyager. И, смея да твърдя, заглавието е подбрано адски добре. Концепцията на партитата от тази серия е да се пренебрегне лъскавата локация, светлини, прожектори, визуализации и ефекти, които агресивно нападат сетивата и вместо това да се обърне внимание на музиката. Затова и букингът трябва да бъде толкова добре подбран - не всеки диджей може да заведе тълпата на музикално пътешествие.

Първото издание от поредицата бе с модерния гений Ben Klock и превръщащият се все по-бързо в легенда на електронната музика KiNK. Двамата показаха невероятен нюх относно концепцията, представяйки две различни пътешествия. Първото, чрез двучасовия сет на KiNK, бе като детска приказка - един след друг се редуваха прекрасни моменти, докато българският титан вкарваше и изкарваше различни ефекти и ритми от музиката си - всичко на живо. След него Ben Klock ни въведе в друго значение на понятието пътешествие - петчасовия тежък поход, като една легендарна битка между доброто и злото. Сетът му бе толкова добре изпипан, че никой не усети кога се развидели и партито продължи до ранната утрин.

Е, сега се очаква нещо не по-малко епично. Двамата диджеи, които METROPOLIS са поканили, са също толкова добри в аудио вълшебствата. Rødhad е фигура, която все повече и повече става култова за берлинския техно саунд. За разлика от много други диджеи от немската столица, червенокосият джентълмен не се притеснява да смесва тежкото техно с по-нестандартно дъбтехно, а понякога и директно да преминава в хаус. Винаги обаче, независимо от жанра, той се стреми да пуска своята музика - меланхоличен и дистопичен саунд, който се връзва идеално на локацията, избрана от METROPOLIS - изоставения хладилен завод. Очаквайте нещо наистина специално от големия немец!

По-малко известният му колега, който ще застане зад пулта, е Milton Bradley. Също пристигащ от Берлин, Bradley си е изградил репутация на иноватор в музиката, който гради свой собствен уникален и разнообразен, но въпреки това достатъчно търсен саунд. Въпреки че повече залага на acid house, той има също толкова индустриален и дистопичен маниер на музиката, какъвто има и по-именитият му колега. Така че и от Bradley можем да очакваме подобаващ саундтрак за невероятната индустриална атмосфера на Хладилния завод.

Датата е 22.10.16 г., часът е 22:00, а мястото е Хладилния завод на подобаващо наименуваната ул. "Индустриална" № 11. Бъдете там!

Събитието е с ограничен капацитет.
Билети в продажба на цена 35 лв и VIP на цена 45 лв в мрежата на Eventim.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!