Liquidizer с първо събитие за сезона


Liquidizer продължават мисията си да обогатяват с мелодичен Drum and Bass градския живот в София. Трябва да отбележим, че организацията е поела по доста труден път, имайки предвид, че Liquid никога не е бил сред господстващите стилове в страната. Въпреки това, резидентите на проекта стартират пореден сезон, който се очаква да допълни страхотната им работа от изминалите година и няколко месеца. Първото Liquidizer събитие за сезон 2016/2017 ще се проведе на 14-и октомври (петък), а домакин на забавлението ще е познатият Bar Backyard.

За пореден път тримата създатели на движението ще застанат зад пулта. Kickon, Crash и Bruhu вече повече от година стоят зад успеха на проекта, който представи няколко силни издания в бара на ул. Шишман, доведе в България Emma G и Collette Warren и участва в някои големи събития, сред които беше и визитата на Pendulum в столицата. Тримата DJs винаги са имали афинитет към "течните" звуци, които да създават приятна и позитивна емоция. Освен тях лайнъпът се допълва от Liquidizer Live, който този път ще е в състав Boyan, Bruhu и Mariya Dimitrova. Всички занем на какво са способни Boyan и Bruhu с индивидуалните си проекти. Досега обаче двамата не са заставали рамо до рамо в подобен проект. В live сесията им ще се включи и Mariya, която ще подкрепи двамата артисти със силни вокални включвания.

Началният час на мероприятието е 22:00, а входът - 5 лв.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1187917081251423/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар