Icicle LIVE ще е хедлайнер на Drum and Jazz 2016


HMSU е организацията, която определя правилата на българската Drum and Bass сцена в последното повече от десетилетие. С плътна програма през цялата година и с постоянен поток от големи и малки хедлайнери, най-старото активно DnB крю у нас може да се похвали със серия от няколко ежегодни събития, които се провеждат повече от десет години. Едно от тях е летният фестивал Broken Balkanz, който в последно време явно е открил идеалния си формат и претърпява минимални промени в своята организация и провеждане. Drum and Jazz от своя страна винаги варира в своята характеристика. Може да се каже, че концепцията дори не е типично DNB събитие. Поредицата е запазена марка на HMSU, в която тежката Bass музика се среща с други популярни стилове, за да се създаде една незабравима вечер на уникален експеримент.

След една осеяна със събития година, HMSU отново са преминали в режим на организация на закрити партита. Програмата им стартира през януари с традиционния HMSU Birthday, който доведе в България силните в момента Eatbrain и винаги мощните Metalheadz. Последва визита на Andy C, която задоволи дори вечно критичния ни екип. След поредица от локални мероприятия дойде Broken Balkanz, който въпреки, че беше почти същият, като миналогодишния, беше с може би най-силния лайнъп в последните години. След това HMSU организираха летния фест Bass Sea. UMF (съвместно с Renesanz) също ни направи впечатление, а вече се знае и първото им събитие за 2017 - 18 Years of HMSU с Critical Music и други необявени хедлайнери. Тема на тази публикация обаче е Drum and Jazz, който е заплануван за 19-и ноември. Събитието ще се проведе в ДНК (подлеза на НДК), а вече е обявено, че...


ICICLE LIVE ще е хедлайнер на D&J 2016Британецът е един от еквивалентите за Bass Music артист. Подвизаващ се в мощния лейбъл Shogun Audio, Icicle в момента е отдаден върху развитието си на DnB сцената. Историята обаче показва негови успешни намеси и на Dubstep сцената. През 2015 г. изпълнителят издаде своя албум Entropy, което доведе до създаването на проекта Entropy Live. Чрез него Icicle представи совето LP на най-големите световни фестивали. Водещо парче тогава беше 'Problem', което отреждаше на Skittles позицията на MC в проекта. Изглежда тази година продуцентът е сменил своята Live концепция, тъй като с него в София ще дойде високоуважаваният SP:MC. Stewart Procter (както е истинското име на звездата) е огласявал огромен брой фестивали, концерти, клубни събития и радиопрограми. Със сигурност той ще направи всичко възможно да разбие клишето, че "в България не харесваме МС-та". Очаква се тази комбинация да се представи на космическо ниво на Drum and Jazz


Все още не се знае дали това ще са единствените хедлайнери на изданието. Не се знае и българският съпорт. Не бихме се наели да гарантираме, че ще отразяваме всяка новост около събитието, но от уважение към концепцията, ще се постараем. 

Информация за събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/779956635440394/

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар