Hard Nature подготвят нова Hardcore мелачка!


След повече от година затишие, Hardcore феновете в България могат да се зарадват на поредното мощно събитие, организирано от Hard Nature. През 2015 г. тежкото подразделение на Renesanz покани в България Angerfist и Noize Suppressor, подкрепени от Hard Techno иконата Mario Ranieri. Партито събра повече от 1000 души в Зала "Христо Ботев". Сега, 13 месеца след последното си грандиозно мероприятие, Hard Nature отново ще зарадват жадните за тежки ритми свои последователи.

След събитието от есента на 2015 г., успяхме да вземем интервю от Noize Suppressor, който сподели с нас, че работи върху нов албум. Изданието вече е факт и носи името Legacy of Noize. Лейбълът, разбира се, е Masters of Hardcore, а Noize Suppressor организира световно турне, в което да представи 40-те трака от албума си.

Турнето ще посети България на 11-и ноември. Този път събитието ще се проведе в Party Center 4km. Основен коз в списъка с хедлайнери е познатият от миналата година енергичен италианец Noize Suppressor, който тотално взриви Зала "Христо Ботев" с представянето си. Другите хедлайнери отново ще са от "ботуша", като на сцената ще видим един от най-дълго чаканите гости в страната - DJ Mad Dog. Stereotype също за кратко бе зад пулта преди година, когато пое щафетата от Angerfist и Noize Suppressor, докато те плуваха с надуваема лодка над главите на тълпата (буквално!). Освен DJ и продуцент, изпълнителят е и един от основните фотографи на Masters of Hardcore, като негово дело са редица Aftermovie клипове, които митичният лейбъл публикува. Но с това списъкът с хедлайнери не се изчерпва. Директно от Холандия пристига и MC Syco, който е основното MC в Legacy of Noize World Tour 2016.

През 2015 г. българското участие на събитието се изчерпа с подгряващия сет на DJ X. Тази година задачата ще е в ръцете на създателя на Overload Joy. За закриването ще се погрижи Shano DJ от Gabbafreakz. Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim. Началният час на партито е 11:00 PM, а датата - 11.11 (11-ти ноември).

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1204591882897361/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар