Halloween 2016 by YALTA CLUB | ARENA ARMEECВсяка година YALTA CLUB сякаш се състезава със себе си, правейки все по-стилизирани и дизайнерски партита за Halloween. Факт е, че всяка година билетите са разпродадени седмици преди евента, а самият клуб отеснява и се търси зала с нужните мащаби – миналогодишният избор беше Интер Експо Център, но дори той се оказа тесетн, затова новата локация е Арена Армеец.

Дали ще са зомбита, вампири или демони, YALTA CLUB винаги има добре измислена концепция, около която се върти вечерта. Шоуто ще бъде озвучено от Victor Calderone и Liubo Ursiny, които чухме това лято на Solar Summer. Calderone и Ursiny  са добре познати у нас. Разчитаме на тях за по-тъмен и тежък саунд.

Големият гост обаче няма да е DJ, а модна икона и артист. Това е канадският модел Zombie Boy (роден Rick Genest). Младият мъж, покрит изцяло с татуировки, се прочува през 2011 г. благодарение на стилиста на Лейди Гага и креативен директор на Thierry Mugler – Никола Формичети, който го избира за партньор на поп дивата за музикалния клип на „Born This Way“. Оттогава Zombie Boy се превръща в абсолютен хит. Впечатляващите му татуировки струват повече от 20 хиляди долара и рисуването им е продължило над 10 години.

Втората голяма атракция ще бъде денс триото от Русия D-Queens. Тяхната роля ще е далеч от тази на обикновени танцьорки. Напротив, рускините се фокусират върху чувствена хореография, както и видео инсталации, които да ни омагьосат и изведат в свят, далечен от реалния.

Надяваме се и всички, които ще посетят Зала Армеец тогава, да отделят внимание за костюми и визия, за да бъде истинско Halloween парти.

Междувременно излезе и схема на залата, която може да видите по-долу.

Публикуваме и допълнителна информация от YALTA CLUB:

"На терена има предвидена и зона със седящи места, особено важна за хора с по-нетрадиционни и тежки костюми. :) Традиционно, плащанията ще стават с фестивалните карти на ДСК, които всеки ще може да си вземе на място от десетките павилиони за зареждане.

Притежателите на ВИП билети ще имат привилегията да бъдат в компанията на Zombie Boy, Victor Calderone и D-Queens. Ще влизат през отделен вход, ще имат собствен гардероб, собствена зона за пушене, барове и павилиони за зареждане на ДСК картите си. Във ВИП зоната притежателите на безконтактни карти Mastercard ще могат да плащат директно със собствената си карта.

Стандартни и ВИП билети ще намерите в OMV, The Mall, YALTA CLUB и на Eventim.bg -  http://bit.ly/halloween-tickets

Лица под 18 години няма да бъдат допускани. Костюмите и гримът не са задължителни, но са силно препоръчителни.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!