Bass ReVolt обещава високо музикално напрежение


В средата на месеца ще се състои интригуващото събитие Bass ReVolt. Мероприятието ще се проведе на 15-и октомври в Bar Dak -2, където преди няколко месеца Dissociation организира интересна DnB сбирка. Въпреки че лейбълът застава зад организацията на мероприятието, това няма да е типичното Metafiziq събитие. Повод за партито е рожденият ден на Ruji, който има желание да почерпи с хубава музика всички желаещи да се заредят положително в неангажираща, но перфектно озвучена обстановка. Освен него в събитието ще вземат участие редица силни български артисти. Въпреки че все още не са обявени всичките имена, знаем със сигурност част от изпълнителите, които ще застанат зад пулта в столичния бар.

Впечатление прави участието на M@D Twist, който от известно време стоеше настрана от сценични изяви. Той ще представи своеобразен Return of the Jedi сет, с който ще накара всички в заведението да се раздвижат като ударени от ток с висок волтаж. Ctrl+J, известен също така като Кралят на Jump Up-a, ще бръкне надълбоко в торбата с класиките. От него се очаква силна селекция, изпълнена с Techstep и... Jump Up, няма как. Силно представяне се очаква и от D-Mental, който не случайно спечели последния HMSU Mix Contest. Създателят на Mental Disorder Recordings показва нюх към разнообразния Drum and Bass и винаги усеща по правилен начин настроението на публиката. Sizmal, който спечели BOV Mix Contest преди няколко седмици, е от Drum and Bass инженерите, за които няма граници както в музиката, така и в начина на нейното представяне. В сетовете на Metastasys няма водещ стил или направление. Марио смесва всичко на мига и резултатът винаги е силен, независимо с какъв стил се е захванал изпълнителя. Разбира се, селекцията му ще е съсредоточена в Drum and Bass посока, но какви тракове ще бъдат включени в нея, никой не може да каже. Силно включване към събитието се очаква да направят и Funk Aesthetics. Честите изяви на триото, както и развитието на творението им Warfare Recordings, показват отдадеността на момчетата към стила. А когато Faith, Pandemic и Techdown са зад пулта, очаквайте смазващ Neurofunk от най-висока класа!

Очаква се още имена да допълнят списъка с артисти. Ще направим всичко възможно да отразим проблемите подобаващо и в най-кратък срок. До самото парти не остава много време. Датата е 15-и октомври, а началният час е 22:00. Входът е на стойност 5 лв.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/322756194739590/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!