Третото издание на Bass Retrospection се задава в началото на ноември


Bass Retrospection се появи като формат през 2014 г. Идеята идва на Ясен (Ctrl+J) и Антонио (JustEv1L), които решават да създадат събитие за рождения си ден, което да представи малко позабравените етапи в изграждането на високоскоростната Bass музика. Тогава в Bar ZAR редица български артисти се събраха зад пулта на заведението и поднесоха една интригуваща ретроспекция на по-старите стилове и течения в света на Drum and Bass музиката. Това беше и официалният дебют на Ctrl+J пред публика. Събитието събра няколкостотин човека и отбеляза успешния си старт. През 2015 г. Bass Retrospection беше повторено в Party Center 4km, като отново на сцената бяха само български артисти.

През 2016 г. Bass Retrospection ще се проведе в голямата зала на MIXTAPE 5. От няколко години насам клубът е домакин на редица успешни Drum and Bass събития. От началото на сезона традицията бе продължена с няколко по-малки партита, а редица големи мероприятия тепърва предстоят да се проведат там. Организаторите на Ретроспекцията са поканили голям брой български артисти, които по един или друг начин могат да направят успешен анализ на развитието на музиката чрез сетовете си. Зад пулта ще видим Ctrl+J, който ще бъде подкрепен от Soulnd (с изцяло винилен сет), Sizmal, Manik, Funk Aesthetics, Sechnia, D-Mental и Dissociation.

Датата на събитието е 5-и ноември. Началният час - около 22:00. Входът ще бъде на стойност 10 лв и ще се плаща на място.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/200149007015828/


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар