Under_Construction откриха сезона с DARK SIDE :: Boryana


Поредният евент, организиран от момчетата от Under_Construction, се проведе тази събота в малката зала на клуб Mixtape 5. Техно вечерта започна в 23 ч. и успя да напълни целия подлез с хора, чакащи да влязат. Дрескодът, „черно от кръста нагоре“, бе спазен от всички, като това помагаше да се отличим от шарените фенове в съседната зала. Също така малки стикери с логото на организацията се поставяха на входа върху камерите на телефоните, за да не бъдат правени снимки вътре. Идеята, заимствана от Boiler room, DJ-ите да са с гръб към тълпата, също бе осъществена и много харесана от гостите.

Дуото Ninja & Heath (Виктор Иванов и Петър Колев) посрещнаха с минимъл за загрявка и поддържаха темпото свежо като за начало. Откриващият трак беше From Me To You на Sibaritas, а по-късно вече Toxic Funk на Ramon Tapia разкърши обстановката с по-фънки ритъм.
В 00:30 ч. зад пулта застана Spiro (Мирослав Ненчев), който забърза темпото и побърка вече натрупалата се солидна тълпа. По план вече всичко беше dark – дрехите, осветлението и музиката!
Spiro представи своя трак Wasteland, който скоро ще бъде пуснат от Bump recordings, подлейбъл на Funkndeep. Феновете на dark techno-то крещяха с пълно гърло, което, разбира се, предизвика солидна усмивка на лицето му.

Големият гост Boryana смени Spiro в 1:30 ч. и ни засипа с тежко техно. Сетът ѝ представляваше ударна доза от любимия стил и определено не ни жалеше. Седнали хора нямаше – разнообразието и силата в музиката предразполагаха всички да танцуват на макс.
Младата българка успя да събере почти 300 души в залата - колкото е и капацитетът ѝ. Това за жалост предизвика неудобство с климатичната инсталация, която не смогваше на нажежената обстановка. Този проблем ще бъде решен, увериха ни от Under_Construction.
Вторият и последен лек гаф за вечерта бе породен от горещината, след като един от дековете прегря и рязко спря. Тълпата видя, че се случва нещо и се изнесе за цигара пауза, а когато музиката започна отново след 3 минути, всички пак нахлуха вътре и продължиха все едно нищо не е станало.

След Boryana в 3:30 ч. по традиция на Under_Construction положението стана още по-тежко. Nas St (Атанас Стаматов) изгрубя много. Ако силата на трусовете на тонколоните можеше да се измери, може би щеше да е 10 по Рихтер. На мен лично неговият сет най-много ми допадна като бързина, но и мелодията не  се губеше. Определението на момче до мен беше:„Nas St стопи лагерите!“
Divverse (Димитър Халев) продължи започнатото от Nas St. Сетът му започна с Liquid Night на Phil Kieran и беше много впечатляващ. Броят на хората не намаляваше, а силата на стъпките им се увеличаваше. Много емоция, много ръкопляскане и много: „Айдее!“
Другият много култов трак, с който можем да запомним представянето му, е Chained to a Dead Camel на Clouds.
Грандфиналът беше даден на Eternal, които този път бяха представени само от едната си половинка Калоян Колев. Това, разбира се, не попречи по никакъв начин на изпълнението му, както и да ни разкаже играта. Сетът включваше няколко техни лични парчета, които много се харесаха, но все още не са релийснати. Следващ по мощност, който подлуди публиката, беше Phase на The YellowHeads. Завършекът на партито беше микс между  Swim на Danny Daze и песента Heads Will Roll. Всеки евент има един определен трак, с който го свързваш. За мен това беше той!

Очакваме с нетърпение следващото парти, което ще ни подготвят момчетата от Under_Construction.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!