HMSU открива новия парти сезон!

 Лятото почти отмина - останаха ни само още няколко фестивала, с които ще изпратим хубавите спомени и емоции, изпитани през изминалите няколко месеца. По повод на това, HMSU обяви датата на първото локално парти и обяви началото на поредния парти сезон.На 17.09 ще имаме два повода за празник. Освен че ни очаква поредица от партита, Денят на София също е повод както за празник, така и за гордост, а нашият екип смята, че наистина датата е добър избор.

И всички знаят какво ни очаква, няма защо да изпадаме в толкова подробности, но нека все пак обобщим какво ще чуем и къде. Партито ще се състои в нашия храм (Party Center 4KM), артистите, които ще чуем за пръв път през началото на новата учебна БАСС година все още не са обявени, но времето минава бързо и много скоро имената им ще изникнат. Знаете, че локалните партита са безплатни до 00:00 часа, след което входът става 5 лв. А изход от там няма! Рождениците влизат без пари, феновете с татуси на логото на организацията влизат без пари - така, че бягайте бързо при татуиста!

Знаем мястото, знаем часа. Знаем вече всичко. Скачайте с пари за бири и ще се видим там, за да отпразнуваме. И всеки знае, че лятото разпиля всички в различни посоки. Ето го мястото, където ще се намерим!
Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!