Първа легална сводническа БАСС сбирка, Fabrica 126

На 15-и септември, един от най-уважаваните от нас български дръм и басс артисти бе рожденик. Повечето клубове започнаха новия сезон, а какво по-хубаво от това още на първото парти в Fabrica 126 да имаме и повод за празник? А Любо ще бъде главният замесен.Всички познаваме DJ SIZMAL от българската дръм и басс сцена и участията му в едни от най-големите събития през изминалите години. И дори със закъснение, той ще отпразнува своя рожден ден, както подобава, като за целта е поканил доста приятели и колеги - някои добре познати, а други не толкова, за да чуем кой от кого е "по-пимп". Артистите, които са дванадесет на брой, ще ни оплетат с разнообразие от подстилове и селекции, подбрани специално за събитието.

Освен рожденика, който бе един от победителите в последния Mix Contest, организиран от нашия сайт за събитието Bov Station, проведено в началото на месеца, ще се насладим и на някои от следните изпълнители:

Ще започнем с Владо (Dissociation), който е част от нашето Bass Blog DJs Crew, познат на аудиторията със своите дълбоки и динамични сетове, Нежните ритми, които Владо ни поднася под формата на сет, са гордост за нашия екип. Участие ще вземат и представителите на Warfare Recordings - Faith, The Seismologist, Metastasys и Pandemic. Техните Neurofunk сетове завладяват българската публика, затова очакваме от тях едно наистина добро изпълнение. Отново.

След тях идва ред на победителите от HMSU Mix Contest 2014 г. и 2016 г. Калоян (SEC7OR), който е един от най-добрите DJ-и във Варна, пристига отново, като през последния месец той бе гост, както в София, така и на гара Бов. Освен него, Тедо (D-MENTAL), който е победител в тазгодишното състезание, ще срази публиката, както прави с всяко негово участие. RUJI, представител на по-тежките подстилове, Яската (Ctrl+J) с неговите Oldschool сетове, които променят атмосферата в залата, в която си, BLACKART, който тепърва нашумява на електронната сцена.. Ще чуем всички тях!

И за финал ви представяме Manik, половинката на домакина, и единственият представител на нежния пол за вечерта. Разбира се. това не ѝ дава по-малко право да взриви залата с качествена селекция и чар. Без значение от времето, прекарано на сцената, Петя е живо доказателство, че и жените ги бива!

Партито отваря врати в 22:00 на 24.09, а преди 00:00 влизат безплатно само Сводниците! Да, ако успеете да доведете две мадами преди полунощ, и тримата влизате безплатно. Ако ли не, 5 Л'еа.
Очакваме ви! Но и подаръци да носите! :)
Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!