DARK SIDE - Boryana at Mixtape5 B-Side


Българската организация Under_Construction ни посреща след почивката с новата си концепция за парти - DARK SIDE, предвидена за 10.09.2016 г. в малката зала (B-Side) на клуб MIXTAPE 5. Идеята на конструкторите е да изпитаме истинска underground обстановка, каквато не се вижда често у нас. YALTA CLUB и Metropolis вече показаха как го правят големите със серията TAKEOVER и уникалното парти в Хладилния завод на 22-и април с участието на Ben Klock и Kink, макар и с по-различна идея.

Хедлайнер на DARK SIDE ще бъде BORYANA [Octopus] след точно 1 година от нейното първо участие по тяхна покана. Тогава за откриването на сезона и поредицата им RAVE_GROUND тя събра над 700 души в клуб Playground Paradise. Оттогава младата българка има много участия на стария континент и отвъд океана – Маями, Еквадор, Мавриций, Франция, Македония и Сърбия. Уникалният ѝ стил определено не остава незабелязан и това си личи в многото ѝ представяния в Америка.

Сега до нея зад пулта отново ще застанат резидентите на Under_Constructionкоито да поддържат “dark” атмосферата: Divverse, Eternal, Nas St, Nindja & Heath и Spiro.

За перфектното реализиране на идеята им за вечерта обаче ще има и някои правила. Face control ще следи влизащите в клуба, както и дали спазват зададения дрес код: черно от кръста нагоре! Правило номер 2 забранява телефоните на дансинга, включително и снимането с тях. Затова на входа ще бъдат поставяни стикери на камерите на устройствата. Причината е да се насладим на музиката и да се забавляваме, а Facebook и другите социални мрежи да оставим  за след това.

Партито ще е dark по всички критерии. Осветлението ще бъде приглушено, светлините в залата ще бъдат сведени до минимум, а за ефект ще има задължителния дим. Заимствайки от формат като Boiler Room, тълпата ще се намира зад DJ-я. Сетът на госта ще бъде заснет и записан от моя милост и по-късно пуснат в страницата на евента. Наистина, това не е първият път, в който подобна концепция е представена на българския техно фен, тъй като MyBeatLive направиха успешна серия от няколко партита, последното от които с основателя на Boiler Room Thris Tian, но въпреки това отдавна не сме се наслаждавали на нещо подобно в България и затова посещението на партито напълно си заслужава.

От Under_Construction вярват, че както в клубове, като Berghain в Берлин, а и на още доста места по света, така и тук може да има ъндърграунд култура в сферата на техно музиката!

Билети ще се продават на входа: 10 лв преди полунощ и 15 лв след полунощ. Капацитетът на залата е ограничен. Лица под 18-годишна възраст няма да бъдат допускани. Носете лични карти!
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар