bassline.bg с нова Showcase вечер в Club Jules Verne


Bassline.bg е създадедн през 2006 г. и в момента е един от най-силните сайтове на българската Dance сцена. Екипът на медията постоянно държи читателите си информирани за всяка новост в света на Dance музиката, като в съдържанието на платформата не съществуват граници и стилове. През 10-годишната си история Bassline преминава през няколко форми на предаване на информация. Първоначално стартира като 24-часово DnB радио и списание и след няколко промени във формата и съдържанието си, достига днешния си онлайн облик.

В съдържанието на сайта редовно излизат разнообразни сетове, като платформата поддържа няколко микс поредици. Често членовете на екипа на Bassline организират събития под името "Bassline.bg Showcase", в които участват артисти, познати на читателите на онлайн списанието с участията си като миксмейкъри в медията. Домакин на събитията е столичното заведение Jules Verne, което се намира в центъра на София (ул. Георги Раковски). Поредното издание на Bassline.bg Showcase е насрочено за 8-и ноември и в него ще вземат участие артистите Temporary Permanence и Raredub, като откриващ и закриващ сет ще предостави единият от редакторите в сайта - Kaloo.

Temporary Permanence е насочил своето артистично внимание към продуциране и миксиране на Techno музика. Като студиен изпълнител софиянецът има издания за Renesanz, Flash Records, Elevate, Paranoid Dancer и много други. Пред публика често излиза с Live Act програма, а DJ сетовете му също са изпълнени с много заряд и танцувална мощ. Raredub също е известен с влечението си към Live изпълнения, като пловдивчанинът представя доста разчупена селекция от разнородна танцувална музика, без да се съобразява със стилове, течения и направления. Наскоро младежът бе част от друго събитие, организирано от Bassline.bg - проведеното по време на фестивалът "София Диша" Block Party. Kaloo няма нужда от представяне, тъй като е познато име на меломаните в страната. Със стария си псевдоним DJ Solaris, Калоян е част от бурно развиващата се Drum and Bass сцена от преди около десетилетие, като впоследствие разширява кръгозора си към други танцувални стилове. За Kaloo музиката, както и представянето ѝ, няма граници, а селекцията му е изпълнена с раздвижени парчета, смесени по перфектен начин.

Събитието ще се проведе на 8-и ноември. Началният час е 22:00, а входът е със символична стойност от 5 лв.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар