ARMIN ONLY: EMBRACE | ARENA ARMEECARMIN ONLY се завръща!

След гениалното шоу, което легендата на електронната музика Armin van Buuren изнесе през февруари 2014 г., на 17.09, точно за празника на София, брилянтният холандец се завръща с още по-голямо шоу, още повече гост-артисти, още повече светлини, фойерверки и ще дарява още повече усмивки и щастие на хилядите си фенове по трибуните и на денсфлоора.

Да, ще попитате, защо блог за дръм енд бейс музика пише за Armin van Buuren? Отговорът е прост - защото той наистина е легендарен диджей. Както се изразиха YALTA CLUB преди няколко дни, дори да не харесвате стила на музиката му, то да оспорвате професионализма и качествата му на диджей и селектор е нелепо. И ние се чувстваме длъжни да отразим може би най-голямото електронно шоу в България през годината - пък било то и по-комерсиално от принципните ни таргет евенти.

За тези които не знаят, Armin van Buuren е легенда на транс музиката - жанр, който не е особено долюбван в България, където властват техното, хаусът и дръм енд бейсът. Транс феновете обаче съставят една малка, но изключително сплотена прослойка от електронните фенове и редовно се организират, за да викат чрез crowdfunding малки и средни по големина и хонорар диджеи от транс сцената. Но за това ще говорим скоро по-подробно.

Едно от изключенията е, разбира се, Armin van Buuren. Заедно с може би само две имена, които се свързват с транса - Tiësto и триото Above & Beyond, той има властта да напълни всеки стадион, клуб, зала или плаж с публика. А освен, че е любимец на българската публика, той самият обожава нашата държава - ние сме една от малкото дестинации, за които Armin говори крайно позитивно и до които е водил и шоуто си A State of Trance, и проекта Armin Only - вече два пъти.

През годините Armin е идвал много, много пъти, изграждайки изключително качествена връзка със столичния YALTA CLUB. Не са едно и две партитата, от които имаме страхотни спомени - от посрещането на изгрева на CACAO BEACH под звуците на Nirvana - Smells Like Teen Spirit (Myon & Shane 54 Bootleg), през грандиозното шоу на A State of Trance през 2013 г., на което доведе куп транс звезди, до кулминацията на миналия Armin Only: Intense - пускането на стотици надуваеми топки, с които публиката да играе буквален пинг-понг, докато Armin пуска едноименният си (и вече култов) трак.

Но какво всъщност представлява Armin Only? На всеки няколко години артистът представя на света нов концептуален албум. До момента е издал шест, от които последните четири са с конкретни концепции - Imagine, Mirage, Intense и Embrace. Въпреки че проектът Armin Only е създаден по-рано, от 2008 г. насам той е пряко свързан с концепцията на конкретния албум, който промотира. И докато преди две години той дойде с шоуто си Armin Only: Intense, сега идва с новата глава от пътешествието на своята кариера - Armin Only: Embrace.

Но това не е всичко. Въпреки че де юре четиричасовият сет, който холандецът ще представи, е солов, де факто той води у нас цяла тумба страхотни артисти, които ще пеят, танцуват и свирят на живо, съпровождайки диджей сетът му. С това Armin Only се превръща много повече в Live act, отколкото в прост солов диджей сет. Артистите, които може да очаквате да видите и чуете в събота са инди-рок групата Kensington, както и певците Mr. Probz (да, онзи Mr. Probz), култовите транс вокалистки Angel Taylor и Betsie Larkin, както и Eric Vloeimans и Cimo Fränkel, познати от участието им в новия албум на Armin - Embrace.

Но това все още не е всичко! Armin е избрал нашата малка държавица за една от дестинациите, в които да пуска едночасов солов винилен сет! Да, концепцията на този един час е проста - Armin ще застане сам, без големите светлини, прожектори и фойрверки, без ефектите и голямото шоу, за да ни даде едночасов олдскуул винилет сет, който ще възроди позабравения вече саунд на стария транс - трансът, който владееше клубовете и класациите до средата на 2000-те години. Трансът, с който една голяма част от феновете на електронната музика са били закърмени. Трансът, който беше, а и все още понякога е пускан от диджеи, като Sven Väth и Nina Kraviz. Олдскуул трансът са завръща в България!

Програмата на събитието е следната:

22:00 - Club Embrace /warmup show/
00:00 - ARMIN ONLY: Embrace /main show/
04:00 - Armin van Buuren /Vinyl set/

Шоуто ще продължи до пет сутринта и афтър парти няма да има, за разлика от миналия път, когато от YALTA CLUB се бяха погрижили за качествен завършек на вечерта с британския диджей Eddie Halliwell.

Цени на билетите:
Терен - 60 лева /промо/ (разпродадени)
Терен - 70 лева
Седящи места - 80 лева /промо/ (разпродадени)
Golden ring с достъп до терен - 90 лева
ВИП платформа с отделен вход и седящи места - 120 лева (разпродадени)

Билетни каси: OMV, The Mall, билетен център НДК, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар