SOLAR SUMMER w/ DANNY TENAGLIA & JOSEPH CAPRIATI reviewНа 13-и август Danny Tenaglia и Joseph Capriati посетиха CACAO BEACH за поредното парти от програмата на SOLAR Summer 2016. Двамата се завърнаха след двугодишно отсъствие от родните денсфлорове. Нощта бе хладна, но плажът бе пълен, за да ги посрещне и да чуе какво ще предложат тези две икони на електронната музика.

Вечерта откри дългогодишния резидент на
 YALTA CLUB и SOLAR Liubo Ursiny. Звучеше ритмичен и разчупен тек хаус, който постепенно прерастваше във все по-енергичен. Плажът започваше да се препълва, а музиката ставаше все по-раздвижена, хората танцуваха. Danny Tenaglia се появи към 02:00. Tenaglia е любимец на миналото поколение рейвъри, но и множество по-млади бяха превъзбудени да го чуят. Той представи техно звучене, което задоволяваше нуждата на тълпата да избухне с всяко влизане на ниските тонове и правия ритъм. Към 03:30 дойде ред на Joseph Capriati. Той сякаш реши да се съобрази със зададеното темпо и звучене. В сета му преобладаваше техно. Capriati успяваше умело да вкарва и по-разчупена и неагресивна музика измежду техно парчетата без да губи „засилката“ и без да изтънява саунда. Всичко това бе съчетано с постоянно заиграване зад пулта – ефекти, семпли добавени на живо, пълна манипулация на оригиналния звук. С наближаването на изгрева Danny Tenaglia отново застана зад пулта за т. нар. SOLAR Special – back-to-back сет между двамата. И така всички посрещнаха известния изгрев, а от колоните се чуха класики като Music is the Answer и Kill 100 (Carl Craig Remix). 

С влизането се забеляза наличието на повече охранители, част от които се грижиха да не пускат хора без резервации в закритата част до около 01:00, за да няма бутаница и объркване. Баровете обслужваха под пара цяла нощ, а при тоалетните имаше опашки и ред, който се спазваше. Въпреки някои прогнози, дъжд така и не валя. 

След партито сякаш много хора изявиха желание
Joseph Capriati да се завърне за една соло вечер, в която да сподели своята идея за това как се пуска музика и как протича една вечер на плажа под негова команда. Надяваме се големият италианец скоро да се завърне в България.

Автор: Adriana Semova
Редактор: Tzvetozar Cherkezov
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар