SOLAR SUMMER w/ DANNY TENAGLIA & JOSEPH CAPRIATI | CACAO BEACHНа 13-и август в България се завръщат две колосални имена в световната техно/тек-хаус сцена. SOLAR Summer ще доведе на CACAO BEACH Danny Tenaglia и Joseph Capriati - един класик и един виртуозен младок, който е на върха в последните няколко години. Хората обичат да преувеличават използвайки думи и фрази като „преподава“, „музикален урок“, „ще изнесе лекция“ - за това събитие обаче горепосочените изрази не влизат в категорията на хиперболите.

Danny Tenaglia е роден и израснал в Бруклин, премества се в Маями през 1985 г. Tenaglia изгражда кариера с резиденции в големи клубове в Маями и Ню Йорк, като Cheers, Roxy, Twilo и прави множество успешни ремикси на тогавашни хитове. През 2000 г. издава своя компилация за известната поредица Global Underground и оттам нещата потръгват бързо и на международно ниво. Кариерата му се развива нагоре експоненциално - Tenaglia обикаля света, издава mix компилации и печели множество награди в различните категории на DJ Awards, IDMA и други в периода между 2000 и 2014 г. В момента той продължава да пуска в най-големите и известни клубове и фестивали по света. За последен път бе на родна земя през 2014 г. в YALTA CLUB.

Вярвам, че много клъбъри биха се съгласили, че highlight-ът на това събитие е присъствието на Joseph Capriati. Роден в Казерта, малко градче в южна Италия, и е една от най-символичните личности, стане ли въпрос за неаполитанската техно сцена. От 2006 до 2016 г. - за тези 10 години кариерата му прераства в мега успешна, изпълнена със силни рилийзи, участия, резиденции. През годините той е тясно свързан с Drumcode, като редовно издава за големия шведски лейбъл и пуска на събитията му. Към 2013-2015 г. Capriati започва все повече и повече да се ориентира към по-мек и бавен саунд и на все по-дълги сетове, от рода на 6-12 часа. Резиденцията му за Music On е достатъчно показателна за уменията му зад пулта. През 2015 г. той бе отговорен за пиковите часове в Main Room-a по време на Music On. Когато Marco Carola бе принуден да отмени едно от участията си за своя бранд през летния сезон, именно Capriati го замести на терасата на Амнезия за едно запомнящо се парти. Joseph Capriati е един от малкото DJ-и в днешно време, които биха могли да бъдат определени като „виртуози“ в начина си на пускане. Манипулациите, които той прави с траковете, начинът, по който се заиграва с ефекти, повторения и семпли, добавени на живо, наистина говорят що за музикален гений е дребничкия неаполитанец, когато стане въпрос за DJ-ing. Продукцията му пък винаги удря високи места в класациите. Неговото последно посещение също бе през 2014 г., по времето на Solar Easter. В заключение бих казала, че Capriati e много емоционален, сърцат и отдаден на публиката артист.

Билети може да закупите от OMV, THE MALL, YALTA CLUB & EVENTIM.BG
Share on Google Plus

About Adriana Semova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар