SOLAR SUMMER w/ ADAM BEYER B2B IDA ENGBERG | CACAO BEACHНа 19-и август, за поредното парти от SOLAR Summer, се завръща шведският техно гигант Adam Beyer. Той ще доведе със себе си своята съпруга Ida Engberg, която пък не е идвала на родна земя от 2012 г. В последно време двамата пускат back-to-back изключително често и ето че идва и нашият ред да чуем наскоро сключилите брак DJ-и.

Adam Beyer безспорно е едно от най-популярните и наложили се имена на международната техно сцена. Той стартира своя лейбъл Drumcode преди 20 години – през далечната (или не толкова) 1996 г. Днес този проект е сред големите институции в техно индустрията с безкомпромисни рилийзи от най-горещите имена на сцената. Много пуристи упрекват еволюцията в звука на Drumcode и Adam Beyer, отказват да го нарекат „истинско техно“ и какво ли още не. Истината е, че Beyer покори сцената със своята визия за музиката. Дългата кариера зад гърба му го е изградила и като доста похватен DJ, който не се ограничава само до селекция, а определено има свой личен touch и подход. В момента той не спира да обикаля света, да пуска по най-големите клубове и фестивали, където често има собствена Drumcode сцена, да лансира звука на лейбъла и артистите си. Любопитен факт е, че на всичкото отгоре има и три малки деца заедно с половинката си Ida. Освен Drumcode, лейбълът му Truesoul също е много силен и постоянно удря чартовете и издава нашумели и доказали се артисти. Собствената му продукция със сигурност може да бъде наречена успешна с високите си места по класациите. Радиошоуто му Drumcode Live също е много популярно, едно от най-известните техно шоута, предавано по станции в цял свят, а сетовете, които излъчва, са лайв записи от събития, а не студийни записи. Има резиденции в парти брандове като Cocoon и Carl Cox at Space. За последен път ни гостува през декември 2015 г. в YALTA CLUB.

Половинката му Ida Engberg е дългогодишен артист в ростера на Drumcode. Тя има издания за множество силни лейбъли като Drumcode, Crosstown Rebels и Truesoul. Успява да съчетава честите си участия по клубове и фестивали с това да е майка на три дечица. За последно двамата с Adam гостуваха заедно през 2011 г. в YALTA CLUB, по случай 15-ата годишнина на Drumcode Records. Очакваме да видим какво ще се случи на 20-ата такава.

Билети може да закупите от OMV, THE MALL, YALTA CLUB & EVENTIM.BG. 
Share on Google Plus

About Adriana Semova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар