SOLAR SUMMER Closing w/ VICTOR CALDERONE | CACAO BEACH


За поредна година любимият ни DJ Victor Calderone ще бъде хедлайнер на вечер на SOLAR SUMMER. Датата е 20-и август, а мястото – Cacao Beach в Слънчев бряг. 


Усмивките, коктейлите и едната ръка нагоре са задължителните аксесоари, които не трябва да забравяте докато сте там. Ударното присъствие на Calderone и разнообразните му тракове  непременно ще направят партито незабравимо, в това сме сигурни. Ще стъпваме тежко за последна нощ на плажа под звуците на отличаващото се с тек-хаус звучене на американеца, спечелило му много фенове у нас.

За Victor Calderone можем да кажем, че още на 15-годишна възраст посещава първото си клубно парти в Ню Йорк, благодарение на по-големия си брат. Малко след това подписва и първия си договор с лейбъла Sire Records. По-късно в биографията си добавя и работата с поп идолите Madonna, Sting, Beyoncé и Depeche Mode, на чиито известни песни той прави свои клубни аранжименти. Сред тях са „Frozen“ на Madonna и „Desert Rose" на Sting. Две негови парчета достигат до номер 1 на Hot Dance Club Play. Това са продукциите "Give It Up" от 1997г. и "Are You Satisfied?" от 2001 г. Втората е с вокалите на Дебора Купър. Дизайнерите Dolce & Gabbana разчитат на него да определя музиката за модните им дефилета.

Victor Calderone има над 20 години опит зад гърба си като DJ и продуцент. Името му се асоциира с иновативност и креативност в света на хаус и техно музиката. Бил е на сцена с големите Adam Beyer, Richie Hawtin, Nicole Moudaber и Paco Osuna и достойно се нарежда сред тях на върха в жанра, представяйки музиката си пред милиони хора. Представял е сетовете си на Ultra Music Festival, Awakenings, както и на Ibiza Global Radio.
Влиятелният американец много често е дарявал средства за благотворителни организации – смел, изобретателен и съпричастен, той печели уважението на хора от целия свят не само с музиката си.

Знаем, че граници за него не съществуват, както и че не спира да развива стила си, напоследък и с все повече мрачни тонове.

Очакваме посещението му с нетърпение, макар че ще е завършекът на SOLAR SUMMER. Всяко такова голямо събитие има своя край, но ние се радваме, че ще е с Victor Calderone.

Билети за събитието може да закупите от понеделник (09.05) от OMV, THE MALL, YALTA CLUB & EVENTIM.BG
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар