Renesanz представят LOCO & JAM / CACAO BEACH

Тази година плажът на CACAO BEACH отново събира едни от най-добрите и световно признати DJ-и в техно музиката. Renesanz и sub:Merged ни обещават много качествена музика, канейки Loco & Jam, D.R.N.D.Y и Balthazar & Jackrock на 4-и август (четвъртък) в Слънчев бряг.Дуото Loco & Jam от Северна Ирландия, състоящо се от Lloyd Reid и James Peoples, е сформирано през 2007 г. и от тогава с голяма сила се издига нагоре. След като през 2010 г. Carl Cox записва техен трак за своя 2010 Space Ibiza Mixed Comp, те започват да работят с мащабни лейбъли като 1605, 303 Lovers, Analytic Trail, Unrilis, Bush Records, MB Elektronics и Phobiq. Тракът с главно “Т“ за тях е Medusa, който се задържа осем месеца на върха в техно чартовете и има повече от 1 милион гледания в YouTube.
През 2010 г. ирландците посещават и първия си голям фестивал, поканени от Umek, за да закрият Dan Elektronike Festival в Словения, и също така създават собствен лейбъл CODE, чийто първи трак е Maximus.
За последните 5 години Loco & Jam могат да се похвалят с над 200 международни участия в Мексико, Индия, Холандия, Русия, САЩ, Канада, Украйна, България, Египет, Турция, Гърция, Шотландия, Франция и Италия.
В последно време Reid и Peoples работят по проекти за лейбъла Knee Deep In Sound на Hot Since 82, както и ремикс на забележителния трак на Green Velvet „Flash“.

D.R.N.D.Y, или Vladimir Drndarević, встъпва в света на техно музиката едва през 2013 г., но с уникалния си стил и усърдна работа бързо заслужава славата на обещаващ артист. Младият сърбин вече може да се похвали с подкрепата на Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour и Maceo Plex.
Тази година имахме възможността да го видим и чуем на 6-и февруари в клуб Incognito в морската ни столица – Варна. Посещението му бе уредено от момчетата от Under Construction, които се погрижиха за доброто ни настроение и раздвижването на мускулите на краката.
За младият DJ и продуцент от Сърбия можем да кажем още, че тепърва ще показва на света на какво е способен, а ние ще сме в очакване на още негови изяви у нас.


Съпортът от българска страна ще бъде в лицата на Balthazar & Jackrock - българското дуо, с което безспорно можем да се похвалим и на международната сцена. Носейки ни слава от 90-те години на миналия век, Balthazar & Jackrock вече са пускали в голям брой клубове из цяла Европа, Северна Америка, Африка и Азия. Най-скорошното им участие, на което имах честта да присъствам, беше на Bedouin Forest Carnival на 9-и юли, организирано отново от Under Construction, Excess - The Movement и Conjure. Уникалната им енергия и излъчване несъмнено успя да въздейства на публиката и всички гости на фестивала.

JackRock е печелил наградата на SeeMe за “Best South Eastern European Producer”, а Balthazar е определен за "Best Bulgarian Techno/Minimal DJ" през 2010/2011г.
Официалният им дебют е 45-минутен сет за модно ревю в Германия, както и изготвянето на музиката за филма Clinique Noir #2.
През януари 2006 г. Balthazar & JackRock записват техния дебютен винилов запис Rockin' Dancefloor за TechHead Recordings. През следващите три години пускат над 30 оригинални трака и правят ремикси на различни лейбъли по целия свят.
През 2007 г. Balthazar стартира по-комерсиален проект с групата Deep Zone, с които създава хитовете “Welcome To The Loop” и “DJ, Take Me Away” – много популярни у нас и съседните ни страни.

Билети от 15 лв. за събитието можем да закупим  в мрежата на EVENTIM.bg - Office 1, OMV, Orange Center, билетен център НДК, Техномаркет, Пикадили, както и онлайн: http://goo.gl/CzGBJK
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар