Нова DnB поредица стартира в началото на септември в MIXTAPE 5


Новият клубен сезон стартира след около месец, а вече са известни някои от големите събития, които се очаква да се случат през есента и зимата. Покрай известните хедлайнери и изявите на големите организации, нещо много интересно ще се случи в малката зала на MIXTAPE 5. Става въпрос за старта на поредица от събития, които ще носят името Bass Revolution. Зад организирането им стои едно ново за сцената име - Никола Джуров - Quho. Въпреки че е неизвестен за нашата сцена за момента, артистът притежава стабилен бекграунд, показващ завършени курсове по миксиране и продуциране в Лестър, Великобритания.

Именно там Никола получава вдъхновение да стартира нещо малко, което постепенно да се превърне в явление за родната сцена. Отворени към идеята се оказват и MIXTAPE 5, които се съгласяват да бъдат домакин на поредицата. Първото издание на Bass Revolution ще се проведе на 9-и септември в малката зала на клуба. Поканените артисти, според думите на Quho, са сред най-добрите артисти на родната сцена в момента. Събитието ще започне с Grime сет на Funkz и ще премине през DnB селекцията на няколко артисти. Сред поканените участници личат имената на добре познатите ни Techdown (Warfare Recordings), SEC7OR (Bass Warriors) и Ctrl+J (Metafiziq / Sketches). Освен тях ще чуем и сет на Quho, както и на познатия от поредицата DnB Сателит Xylophobe. Малко по-неизвестен за момента е Culpa, но със сигурност изпълнителят ще покаже качества зад пулта.

Първото издание на парти концепцията стартира в 22:00 и е със свободен вход до 23:00. След това достъпът ще е на стойност 5 лв. Очаква се краят на партито да бъде около 06:00 сутринта, но както знаем, тези часове не са много постоянни, когато става въпрос за Drum & Bass.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар