Няколко думи за Dirty DJs, 303.bg и Funktion-One Soundsystem


В последните няколко месеца един надпис украсява пултовете на почти всяко интересно клубно парти в София (а и не само). Техника със залепен надпис Dirty DJs върху нея се забелязва на големите DnB, Techno и House събития у нас. От запотените клубове до големите фестивали, Dirty DJs са навсякъде. Или поне техниката, която предлагат.

Да, точно така, Dirty DJs не е просто надпис, който да стои като аксесоар върху плеърите и миксерите на родните артисти. Dirty DJs е една от най-големите фирми в страната, занимаващи се с отдаване на DJ оборудване под наем. Компанията се старае да предлага на своите клиенти най-модерната техника, покриваща изискванията дори на най-капризните хедлайнери. В каталога им личат някои от най-разпространените модели техника, които в момента са почти задължителни изисквания за всяко голямо събитие в световен мащаб. Високотехнологичните шлеъри CDJ2000 и CDJ2000NXS, по-малкият им братовчед XDJ1000 и миксера DJM900NXS са най-високото ниво на инженерно съвършенство, излязло от заводите на Pioneer. Неслучайно тези модели оборудване вече няколко години са незаменими помощници в сценичното представяне на големите артисти по света. Освен най-модерната апаратура, Dirty DJs предлагат и по-класически модели, които също вършат перфектна работа и се манипулират по страхотен начин. Тоталния доминатор в продукцията на Technics - TECHNICS SL1200, се смята за най-високото съвършенство, достигнато от производителите на грамофони. Този модел също е важна част от каталога на Dirty DJs.


Всички изброени модели, както и много други разнообразни артикули (миксери, плеъри, грамофони и прочие) могат да бъдат поръчани за всяко едно събитие. Освен отдаване на техника под наем, Dirty DJs се занимават и с нейното поддържане и нужната профилактика, за да може предлаганата от тях апаратура да изглежда, и по-важното, да работи по най-правилния начин.


Dirty DJs са част от голямото семейство на 303.bg, които предлагат напълно окомплектована Funktion-One саундсистема, подходяща за всякакъв род клубни мероприятия и изяви на открито. Вече сме се радвали на изчистения звук от системата на редица събития, на които са участвали част от най-големите международни артисти в най-разпространените браншове на електронната музика у нас. Неслучайно част от най-големите организации и фестивали в страната вече редовно използват услугите на 303.bg и Dirty DJs. Качеството е високо, поддръжката е компетентна, а продуктите на двете компании покриват най-високите моментни международни изисквания.


Освен Funktion-One, 303.bg предлагат под наем и продуктите на Formula Sound и Sommer Cable. Всяка саундсистема се окомплектова и поддържа от необходимия екип от обучени специалисти. Техниката (саундсистеми и DJ оборудване) може да бъде поръчана във всеки един възможен момент. Важно уточнение е това, че 303.bg са официален дистрибутор за България на изброените марки, което още повече подсилва качеството на продуктите, които предлага компанията. Говорейки за DJ оборудване и саундсистеми под наем, можем да обобщим двете теми в едно, споменавайки, че корпорацията между 303.bg и Dirty DJs е единствения дистрибутор в страната, който предлага новия миксер на Funktion-One. Британската марка се намесва със стил в битката на производителите на DJ оборудване със своя нов и изпипан до съвършенство продукт.FUNKTION-ONE

Funktion-One е саундсистема, създадена през 1992 г. от Tony Andrews и John Newsham, смятана за пряк наследник на предишния им проект Turbosound (създ. през 1978 г.). Продуктите на марката се характеризират с огромно звуково налягане, създавано от малка ватова мощност, за което спомагат уникалния дизайн на колоните, както и качествените компоненти в създаването им. За кратко време Funktion-One се превръща в една от най-предпочитаните саундсистеми в света, предлагаща високо качество и изчистен звук. Редица събития в световен мащаб разчитат на озвучаване от страна на Funktion-One, като за пример за Drum and Bass сцената може да бъде даден Let it Roll (Summer & Winter). В България вече сме се наслаждавали на звука от редица събития, организирани със звуковия флагман в каталога на 303.bg

Funktion-One Soundsystem by 303.bg @ HMSU pres. RAM Bulgaria

Ето и част от контактите на Dirty DJs и 303.bg:

Website: http://www.303.bg
Phone: +359 878 283 506


Funktion-One Soundsystem @ Let it Roll Winter 2016

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар