CACAO BEACH closing w/ SANDY RIVERA


Летният сезон е към своя край и на 27-и август в Меката на електронната музика по нашето Черноморие, CACAO BEACH, ще отпразнуват закриването на сезона с поредния любимец на родната публика, посетил клуба този месец - Sandy Rivera.

Rivera е изключително познато име в България, тъй като идва кажи-речи всяка година по поне един път. Повечето от партитата с негово участие са били организирани от YALTA CLUB, но е идвал и по други поводи, викан от други промоутъри. Такъв е и случаят този път. Макар и да е в съзвучие с програмата на SOLAR фестивала, за това събитие заслугата е на букинга на CACAO BEACH. А името, което са избрали за закриването, е достоен завършек на един летен сезон, в който видяхме много от най-обичаните имена да се завръщат у нас.

През годините Rivera винаги е имал свой точно определен подход към хаус музиката. Саундът му е някъде по средата между всички по-модерни жанрове - къде прогресив, къде тек, къде дийп, с много соул вграден в музиката му. Може би най-добрият начин да опишем звукът му е просто house music. В добрия стар смисъл на това словосъчетание. Разбира се, не бива да се забравя и неговия култов псевдоним - Kings of Tomorrow, под който е продуцирал едни от най-добрите си парчета. Ако не знаете за какво става въпрос, бих ви препоръчал веднага да чуете поне 1-2 неща от неговия каталог.

Съпортът от българска страна ще бъде на Deso и Bagerziev. Първият би трябвало да е изключително познат на всички хаус фенове у нас, защото е резидент на CACAO BEACH. Вторият диджей е не толкова често засичан по родните клубове, но тъй като е резидент на Comma Group сме присъствали на много от неговите подгряващи сетове и определено се справя по един достатъчно качествен за парти със Sandy Rivera начин.

И така, поредният летен сезон завърши. Да видим края му с един от големите за родната сцена диджеи! Датата е 27-и август, мястото е ясно - CACAO BEACH, а билети можете да намерите в мрежата на Eventim.bg, както и в OMV и в CACAO BEACH.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар