BOV Station Drum and Bass Open Air: MIX CONTEST


До провеждането на BOV Station Drum'n'Bass Open Air остават едва няколко седмици, а вече започнаха да се обявяват имената на някои от участващите артисти. Въпреки че все още има много въпросителни около списъка с изпълнители, организаторите на събитието обявяват, че има три свободни слота в програмата. Bass Blog Bulgaria, като медиен партньор на събитието, има възможността да запълни тези три празни позиции. И по желание на Дръм и Басс Лавина и Бар Backyard, това ще стане с MIX CONTEST.

Състезанието ще е отворено за всички млади артисти, които искат да покажат своите възможности и евентуално да спечелят едно от трите места на сцената. BOV Station Drum'n'Bass Open Air се очаква да бъде последният голям DnB фестивал в летния календар в България, което означава, че интересът към него ще е изключително голям. Това ще даде шанс на трима изпълнители да покажат своите умения пред голяма публика, подгрявайки част от най-добрите артисти в страната, както и голям брой чуждестранни гости.

Трите позиции ще бъдат запълнени с три отделни суб-контеста. Организаторите дават по един свободен слот в следните направления:

- Liquid Drum and Bass Set
- Jungle & Dubwise Set
- Drum and Bass Set (без ограничения в подстила)

Желателно е участващите сетове да бъдат записани на плеъри. Ако някой от победителите в състезанието използва софтуер или конзола, той ще е длъжен да донесе своя сетъп. При невъзможност ще бъде заменен от друг участник или ще трябва да изнесе сета си на наличната техника по време на събитието.

Начин на провеждане на състезанието:

Всеки артист, желаещ да участва в надпреварата, трябва да изпрати своя микс на адрес pr@lowfrequencies.info в периода от 15-и до 27-и август. В името на файла трябва да е отбелязан артистичния псевдоним на участника, както и категорията, в която той участва. Желателно е миксовете да бъдат изпращани чрез WeTransfer, но това не е задължително условие.

В периода от 25-и до 26-и август всички сетове ще бъдат качени в Mixcloud профила на Bass Blog Bulgaria (https://www.mixcloud.com/bassblogbg/). Гласуването ще продължи между 27-и и 31-ви август. Победителите в трите категории ще бъдат избрани от компетентно жури, съставено от членове на нашия екип и организаторите, като под внимание ще се вземат както броя на харесванията на сетовете, така и техническите умения и подбора на селекция на артистите.

Bass Blog Bulgaria пожелава успех на всички участници!

Спазвайте сроковете и бъдете креативни в селекцията си!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар