Тази година парти-влакът ще спре на Гара Бов


През 2015 г. Дръм и Басс Лавина и Bar Backyard закриха летния Drum and Bass сезон в страната с голямо парти в близост до ЖП Спирка Балкан. Тази година традицията продължава, но този път парти-влакът ще спре на Гара Бов. Очаква се на сцената да се качат голям брой изпълнители, които да са сред водещите DJs и продуценти в страната за момента. Естествено, ще има и няколко гости от чужбина (Испания, Англия, Русия, Мексико), които също биха предизвикали голям интерес. Голяма част от артистите все още не са обявени, като Bass Blog Bulgaria организира Mix Contest, с който ще бъдат запълнени цели три позиции на фестивала.

Фестивалът ще се проведе на 3-и септември, като ще започне още около обяд. Самият старт на мероприятието ще бъде даден с едночасово пътуване с влак до мястото на събитието. За втора поредна година БДЖ ще отпусне парти-вагон. Местата в него обаче ще са ограничени, така че по-бързите ще спечелят вълнуващо преживяване с позитивен характер по железопътната мрежа на БДЖ. На мястото на събитието ще има две изградени сцени и безплатна къмпинг зона. Освен задължителните барове, ще има и място за предлагане на храна. Организаторите ще се погрижат да направят всичко възможно да има обособена паркинг-зона в близост до мястото на събитието. Очаква се да има и изложби, графити на живо и артистични работилници, които да подсилят разнообразието на представени изкуства.

Все още могат да бъдат намерени промоционални билети от 12 лв. Те са пуснати в мрежата на Eventim, както и в арт-пространството SOHO.

Повече информация за събитието ще бъде представена съвсем скоро.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!