Bass Box & Overload pres. The freaks come out at night @ Маймунарника


Поредният епизод на доказалата се колаборация между Bass Box и Overload ще се проведе този месец в Маймунарника. На 17-и август двете организации, подкрепени от много техни приятели, ще покажат, че тежките в електронна музика говорят общ език и различията между стиловете не се отразяват по никакъв начин на заряда на събитието. За пореден път ще чуем доста разнообразна комбинация от музикални направления, като от разновидностите на Hardcore-а ще преминем през и няколко типа Drum and Bass и Hard Techno.

Зад пулта ще застанат добре познатите представители на Overload: Joy, Dreadkick и Hardinal V, както и Xenoproxy, който ще представи Live Act. От страна на Bass Box ще можем да чуем Acid Spiral 23 (познат също така като Izsteria) и Omen. Силно представени ще са и Gabbafreakz, като се очаква Shano и Talasum да покажат екстремностите на Hardcore направлението. Победителят в последния HMSU Contest - D-Mental (Mental Disorder Recordings), заедно с представителя на Metafiziq и Sketches - Ctrl+J, ще бъдат главните действащи лица в представянето на Drum and Bass селекцията.

Събитието е с начален час 22:00, а входът ще бъде свободен.

www.overload-bg.org
https://www.facebook.com/Metafiziq/
https://www.facebook.com/Gabbafreakzcrew/
https://www.facebook.com/Gabbamusicon/
https://www.facebook.com/IZSTERIA/ /BassBOX/
https://www.facebook.com/Acid-Spiral-23
https://www.facebook.com/Mdisorder.rec/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар