Overload pres. Joys B-Day Massacre 2016 @ Party Center 4km


В последните няколко години Joy's B-Day Massacre се превърна в традиционно забавление, събиращо феновете на тежката електронна музика на едно място. Тази година изданието на поредицата ще се проведе на 10-ти септември и ще напълни с мощен звук и положителни емоции две от залите на Party Center 4km. Както всяка година, така и тази, сцената в по-голямата зала ще бъде окупирана от артистите на Overload. В по-малкото помещение ще чуем редица техни приятели от Gabba Music On, Sketches, Bass Box, MetafiziqMental Disorder Recordings и Divine Magic Theory.

Самият рожденик ще участва в няколко сета на голямата сцена. Партито там ще бъде съсредоточено в b2b изпълнения. Joy ще се представи съвместно с колегите си от Overload Bookings - Metalix и Grozdanoff, в два Hard Techno сета. Mokushi & Nobody ще наблегнат на Hardcore и Schranz звуците. Shano DJ & Dreadkick ще допълнят с високоскоростен Frenchcore и тежкозвукови вметки. SML as Freakuience & The Dark One също имат богат репертоар от (предимно) Hardcore тракове. Традиционно място на сцената на подобни събития заемат и Ragman & Hardtechnic от Music Pirates. За да не се получава монотонност в b2b изявите, с Live Act ще се включи Xenoproxy.

В малката зала ще господства Hard Bass & Crossbreed музиката, като основни действащи лица там ще са Izsteria, Omen и Javi от Bass Box, Boogieman, Ctrl+J от Metafiziq. Яската е част и от Sketches, които ще бъдат представени и от Scop, Meion и Dedrex. Gabba Music On, освен Omen, ще представи и Ryuk. Списъкът с артисти се затваря от по-Neurofunk насочените Sizmal и D-Mental (Mental Disorder Recordings), както и Hitech Trance машината DNAprocess от Divine Magic Theory.

Входът за партито ще се плаща на място и ще е на стойност 10 лева. Освен Рождения ден на Joy, повод за радост ще има и Dreadkick, който ще отпразнува своята пета година на сцена. Звукът в двете зали ще бъде предоставен от Clear Sound, а освен мощния бас, ще има и необходимото за събитието осветление.

Самото събитие е едно от малкото напоследък, които обединяват няколко музикални стила и underground направления. На това парти ще можем да чуем всякакви вариации Hard Techno, по-тежките Schranz, Hardcore & Frenchcore, както и счупените Drum and Bass (в няколко форми), Crossbreed и какво ли още не. От години насам Overload се опитват да "обединят" феновете на изброените музикални течения и да възвърнат малко от красотата на Rave епохата, когато нямаше стилове и подстилове и всичко се правеше с една цел - всеобщото забавления. Въпреки, че партитата на организацията преминават под знака на успеха, малко техни колеги се поучават от добрия пример и, реално, като изключим няколкото големи събития на Overload през годината, (почти) всички останали мероприятия циклят само и единствено в тяхната зона на комфорт. За щастие, Joy's B-Day Massacre не е подобно събитие и музикалното разнообразие ще бъде гарантирано!

Препоръчваме ви да посетите партито!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар