Kartola Music Gathering обещава страхотно издание през 2016-та


Kartola - The Music Gathering се завръща през 2016! След като през миналата година сбирката предложи множество музикални емоции на всички, които я посетиха, през тази година се очаква фестивалът да бъде още по-масов и успешен. През 2015-та се заложи на музикалното представяне на няколко артиста, които демонстрираха своите умния в миксирането на различни стилове, предимно Drum and Bass. Зад пулта се изредиха местният продуцент Sechnia, Basic & Hydrashock, PK8000, Ctrl+J, Skill и други. Имаше организирана вечеря, базар на грамофонни плочи и почти непрекъсната музикална селекция.

През 2016-та се очаква музикалната сбирка да излезе от границите на България. Освен добре познатите артисти от миналите издания на мероприятието, организаторите на събитието обещават гост-артисти от Великобритания. Както винаги, ще има базар на грамофонни плочи. Тази година в програмата са добавени VIP обяд, дегустация на натурални храни, спортни активности и редица работилници. Събитието ще се проведе между 26-ти и 28-ми август в местността Картола в сърцето на Родопите.

Към величествената гледка на най-масивната планина в България ще бъдат добавени и магията на музиката и силата на природата. Програмата на събитието е предвидена в два дни, които тематично са разделени на The Rythm и The Blues вечери. "Ритъмът" ще започне вечерта на 28-ми август с Launch Party, последвано от надпревара на млади DJ таланти. Основен гвоздей на програмата ще е музикалната селекция на Basic & HydrashockPK8000, Vasquez NZ, Sechnia, Fall Monke и Jungle Alien от Македония, реге артистът NRG_D, както и много други артисти, които тепърва трябва да бъдат обявени.

The Blues започва музикален базар още преди обяд на 29-ти август, като програмата продължава с VIP обяд и тестване на органични храни и напитки. Вечерта са предвидени и курсове по танци за начинаещи, а след 19:00 се очаква да започне и същинската музикална програма, която ще е отговорност на DJ Skill & Ramsey Hercules, Stevie Shaw, както и британците Heart & Hugofunk.

Kartola Music Gаthering е събитие за ценители. За хора, които познават музиката, обичат природата и не се ограничават с рамки, идеи, стилове и предразсъдъци. Всяка година фестивалът събира малък брой посетители, които обаче са изцяло отдадени на идеята на събитието: да се опознаят красотите на музиката и силата на природата, да се запознаят с нови хора и да създадат ценни приятелства. Но прекрасната гледка, огромният избор на винили и позитивизма на присъстващите са само малка част от Kartola Music Gаthering, но са важни компоненти, сформиращи магията на тази сбирка.

Билетите вече са пуснати в продажба в мрежата на Ticketlogic, като освен достъп до събитието, можете да си заплатите и за част от предлаганите активности, както и да се сдобиете с пълен VIP пакет на доста ниска цена (за нещата, които включва):

- VIP Пакет (Настаняване, VIP обяд, парти, дегустация на органични храни) - 100 лева
- Билет за двете вечери (Party Only) - 25 лева
- Билет за дневната програма (музикален базар, активности и работилници) - 10 лева
- VIP обяд - 10 лева
- Дегустации на органични храни и напитки - 10 лева
- Къмпинг - Безплатно
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар