HMSU and Formation Records pres. Bass Sea Festival


За пореден път най-голямата организация за дръм и басс в България формира качествено събитие, което да задоволи нуждите и желанията на българския бас фен. Този път обаче HMSU намери интересен съучастник, който да помогне за осъществяването на тяхната идея, и то не кой да е, а Formation Records.

Двете организации са замислили нещо грандиозно, приятно и ново! Фестивалът ще се проведе на красивия плаж във Варвара, на 5 км от югоизточното градче Ахтопол в клуб Wake Up, където събитията в дръм и басс насока със сигурност са рядкост. 

Освен красивото ни Черноморие и обстановката, която очакваме да ни спретнат, тръпнем в очакване на гостите, които лейбълите са поканили (а доколкото на всички е известно те не са малко на брой!). За всяка една вечер са предвидени по няколко гости, като първите трима са вече обявени. 


DJ GROOVERIDER бе първият обявен гост, повечето от нас го познаваме от участията му в България, последното от които бе на партито за 16-ия рожден на HMSU.


След него представиха и артист, когото ние доста често отразяваме и много уважаваме, а именно SIKKA. Неговите релийзи намират място в нашия блог, тъй като самият лейбъл Formation Records е добър наш партньор. Следващият артист е компетентно младо момиче, което определено знае какво прави и продължава да върви в правилната посока - DUSHI - млад артист, когото ще чуем за пръв път у нас. Преди време дори отразихме и последния ѝ проект съвместно с DJ SS, пожънал голям успех не само у нас, а и в чужбина. Тя е била на сцена с имена като DJ HYPE и DJ HAZARD, които са доста нашумели в света на електронната музика. 


И както по-горе казах, "нещо грандиозно, приятно и ново". След като вече знаем за мястото и какво да очакваме, дойде ред и на новото. За пръв път в България ще посрещнем така наречените "партита на лодка", но не познатите на някои хаус лодки от Слънчака. Ритмичният дръм и басс ще огласи морето, че ще стигне и до плажа. Очакваме с нетърпение събитието, както и други изненади, които организаторите са ни подготвили.

А относно обявените артисти от Rough Tempo, информация очаквайте много скоро!
Share on Google Plus

About Tsveti Ivanova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар