Лятната DnB Дандания отново ще се проведе в Маймунарника!


Лятната Drum and Bass Дандания вече се превърна в едно традиционно и очаквано от много хора ежегодно лятно събитие. Проектът започна през 2014-та година със силно издание в Маймунарника, на което участваха Hydrashock, Vasquez NZ, Broozy, W1zard, Qdro и много други. С уговорката, че никога не сме били на рок / метъл събитие в заведението в Борисовата Градина заявяваме, че по-пълен Маймунарник не бяхме виждали. Е, може би на EXIT Festival Launch Party имаше повече хора, но честно казано нямаме спомен кое от събитията беше първо. Партито бе повторено с по-малокалибрено зимно издание, което също препълни импровизираната зимна хижа в центъра на София. Последваха още една лятна и две зимни Дандании, докато не дойде лятото на 2016 и не настана време за новото издание от поредицата.

Мястото остава непроменено. Което значи, че ще хапнем картофки. Между порциите ПКС (или ПК за веганите) и напитки от бара, ще се насладим на селекцията на няколко доста силни артиста. Впечатление правят имената на първият и последният ни миксмейкъри - Hydrashock и Vasquez NZ. Някъде между BBBGMIX001 и BBBGMIX037 се забелязват и силните включвания в рубриката от страна на Metastasys и Techdown (който ще е заедно с колегите си Faith & Pandemic от Funk Aesthetics). Освен четиримата участници в Mixcloud поредицата ни, зад пулта ще видим и други наши много добри познайници в лицето на BzzzT, Blackart, Broozy b2b W1zard и The Seismologist. Интересен списък, нали? Събитието определено изглежда обещаващо. И да, такова ще е. Все още нямаме гадатели в екипа, но знаем, че третата Лятна Дандания ще е събитие с голям заряд. Такива бяха предишните две (или по-скоро пет, включвайки и зимните издания). Всички предпоставки за това са на лице.

Е, знаем мястото, знаем и артистите. Знаем и датата и ще я споделим с вас: 13-ти август. Началният час ще е 21:00, или някъде там. А входът - по традиция е безплатен! В събитието се споменава явлението Персеиди. На картинката също са нарисувани падащи звезди. Дали няма да станем свидетели на метеоритен дъжд по време на самото забавление? Може би! А това би било страхотно! Нали?
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар