Летен CoolBass в Маймунарника (14.07, 21:00)


Повече от нормално е през лятото повечето събития да са съсредоточени върху плажните емоции на морето или прохладата на планината. Клубовете в София и големите градове затварят врати за освежителни ремонти. За щастие, лятото е най-силният сезон на Маймунарника и огромното пространство в сърцето на Борисовата градина не спира да предлага интересни решения за жадните за музика столичани, които по една или друга причина не са напуснали мегаполиса.

Поредното подобно събитие е с Drum and Bass характер и заглавието ни пропомня трак на KiNK от преди повече от десетилетие. Летен CoolBass ще се проведе в нощта на 14-ти юли от 21:00 в Маймунарника (както стана ясно). Входът ще е свободен. Зад организацията стоят Bass Mafia, които не спират да създават чести събития в цяла България. Зад пулта ще са все познати агенти като Panega, DTK, Kickon, Metastasys и, разбира се, създателят на Bass Mafia - Emil Prize. Този line up предразполага за интересна и разнообразна селекция, която по дескрипция ще е съсредоточена върху 175-те бийта в минута.

"Четвъртък е , така че "на Градина съм" не е от най-популярните извинения, а пък е лято, на кой му се работи в петък?!" - Bass Mafia

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар