Последната партида обявени артисти за Broken Balkanz 2016

Дългоочакваният всяка година фестивал, организиран от HMSU, Broken Balkanz, наближава, а заедно с наближаването му се увеличава и списъкът с изпълнителите, които ще ни държат будни през тези няколко дена. Това е шестнадесетото издание на фестивала и наша задача е да даваме информация на читателите си за всяко едно обновление в събитието.Би трябвало вече да е станало ясно за всички, че артистите, които се канят на феста, са само такива от Балканите - ето че се присъедини и още един от Македония. Става въпрос за едно женско попълнение под псевдонима D.Lite. Естествено, ние, българите, не оставаме по-назад и с пълна сила се хвърляме напред с няколко дъбстеп DJ-и, а именно Famalan и Daffonso, които ще бъдат подкрепени от Sofia Dub Club. Няма как да не поканим поне още двама нашенци, които да попаднат в категорията дръм и басс, затова HMSU са решили да допълнят спъсика с момчетата от Funk Aesthetics и Monotype. В програмата се присъединява и един много интересен проект, който се оказва загадка за всички - Tonstudio Live. За края оставяме най-хубавото и интересно нещо - победителя от Mix Contest-а, в който се е включило и нашето Bass Blog момче Dissociation, както и още няколко познати за нас лица от mix сериите ни.

Очаква се тазгодишното издание на фестивала да е запомнящо се. Артистите са разнообразни от гледна точка на стилове и ще има от всичко по много за всеки любител на този вид музика. Напомняме, че остават само няколко седмици, а билетите на входа ще са на цена от 35 лв. Ако желаете да присъствате само на една от вечерите, цената ще бъде 25 лв. Организаторите са се погрижили и за спокойното ви стигане до фестивалната зона, като са организирали автобус, тръгващ от стадион "Васил Левски", който ще бъде на скромната цена от 5 лв. Ако пък решите, че не ви се дават 5 лв, ще можете да хванете автобус 63 или маршрутка номер 12 до Златните мостове, като трябва да имате предвид, че те вървят само в събота и неделя. След като вече всички гости вече са ясни, нямате оправдание да не дойдете! Стягайте багажите и се гответе за едно страхотно преживяване сред природата!
Share on Google Plus

About Stefani St

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар