Скандинавска мебелна компания измисли перфектната парти-масичка

Picture: Google

Скандинавски завод за мебели - Скандинавска мебелна компания направи истински бум в производството на парти-масички. Преди няколко часа от решилият да запази анонимност северноевропейски концерн излязоха с прес-съобщение, че са открили перфектният материал за плот на маса за нощно заведение. Става въпрос за нов вид дървесно покритие, което е устойчиво на абразивни прахове и по повърхността му не остават така наречените "фири". Освен това материалът е далеч по-устойчив от иначе лесното за измиване, но изключително чупливо стъкло, а цената му предразполага към по-лесна заменяемост при евентуални повреди.

"След дълги години в проби, изследвания и спешни токсикологични намеси, намерихме перфектният материал за плот за маса в нощно заведение. Надяваме се с него да заменим чупливото стъкло и да предпазим клиентите на клубовете от порязване. В същото време искаме да им създадем нужният парти комфорт и да не оставяме настрана предимствата на стъклото и подобните материали в чертожните занимания. Цената също е от значение, а освен всичко предлагаме и огромна база от цветове. Дизайнерите ни вече работят по няколко нискобюджетни модела, които ще могат да бъдат поръчани в близките няколко месеца" - заяви член на борда на директорите на анонимния мебелен концерн.


"Сестра ми работи в нощно заведение и всеки ден се прибира по обяд от работа, понеже се опитва да изчисти фирите от дървените плотове в клуба. А това отнема доста време и усилия на нея и на колежките й, тъй като собственикът на заведението смята, че не е привлекателно да има бели петна по масите. Именно за да улесня работата на сервитьорките по поддържането на приличния вид на заведенията, реших да се впусна в откриването на перфектния материал за плотове." - сподели пред колегата ни Trevor единия от главните дизайнери в компанията. Негов колега допълни:

"Малкият ми брат слуша Drum and Bass и ми споодели, че лъскавите клубове не харесват подобни партита, тъй като те нарушават представителния вид на мебелировката в клуба. Това беше друга от причините с колегата Ханс да се захванем с тази интересна за нас задача. Все пак и двамата сме на години, но все още слушаме DnB. А далеч по-удобно е за нас да прекарваме редки вечери с любимата музика в по-скъпи заведения, вместо да се бутаме с децата в Underground клубовете. Не ни отива някак си."

Единственият проблем в откриването на правилния материал се е оказала слабата издръжливост на тестерите. Въпреки, че трябвало да прекарват по осем часа на ден в стриване, редене и инхалиране, повечето от професионалистите намират работата за интересна. Безплатните материали и месечното възнаграждение са основните два фактора, които привличат младежите към опитите с различни дървесни покривки. Проблем се оказвала клауза в договора, гласяща, че работата приключва, ако даден тестер влезе три пъти в токсикология в рамките на един месец. Заплата пък не се изплащала на хора, показващи психични отклонения по време на продължителния тестинг. Статистиката за тези две затруднения обаче е класифицирана и не бе представена пред медиите. Дори и напористия Тревър не успя да намери нужната информация по законен начин.

"Тестер съм от 3 години. Работя всеки ден, от 8 до 6, като дори не използвам обедна почивка. Плюсовете са, че свалих 14 килограма в този период. Единственият минус в началото беше, че прекомерното изпотяване прецака няколко от тениските ми, но бързо се светнах да работя гол. Не може да се каже, че не съм прекалявал с тестовете, но досега не съм влизал в токсикология за повече от два дни месечно. А и все по-рядко се случва. Психични отклонения май нямам, но се отказах от заплатата. Така и така давам целия си доход за джам. В компанията ни го осигуряват безплатно в неограничени количества." - заяви млад тестер, твърдящ, че е на 21, но изглеждащ на 45."Естествено, само с материала на плота няма да постигнем нищо. Изработихме и перфектната карта, която да оказва необходимия натиск дори върху най-твърдите продукти, но в същото време да бъде достатъчно еластична. С поръчката на всеки плот, клиентите получават тесте карти, както и удобна стойка за салфетки, в която да се съхраняват. Самите карти са от био и еко продукти и сме сигурни, че са подходящи и за вегани, въпреки, че не препоръчваме тяхната консумация под формата на храна. Въпреки тези плюсове, цената остава все така ниска, за да може комбинацията от предлаганите продукти да бъде достъпна дори и за по-обикновените заведения." - Сподели един от главните инженери в мебелната компания.

В YouTube канала на мебелистите може да се намери tutorial-видео, в което част от работниците в компанията обясняват най-безопасните за мебелните повърхности начини на редене и чертане. Тревър от своя страна си взе кратка отпуска, за да може да се впусне в интензивния и безсънен живот на тестер в анонимно споменатия концерн.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар