Новоизгряващ артист спечели слот на локално парти, споделяйки всеки пост на любимата си организация

Picture: Google

Млад DJ, който по случайност е добър приятел на нашия колега Trevor, най-сетне спечели интергалактическото уважение, което смяташе, че заслужава. Артистът от 10 години се опитва да намери своето място на сцената, след като цяло десетилетие играе ролята на "новоизгряващ" изпълнител. Е, младежът най-сетне "изгря" тотално и неговата звезда се очаква да заслепи всички останали на небосвода. Родният диджей най-накрая беше забелязан от любимата си организация и спечели слот на предстоящото им скучновато локално събитие.

"Никога не съм им пращал сет и никога не съм им показвал музикалните си възможности. Феновете ми знаят на какво съм способен, а това за мен е най-важното" - сподели младият артист. Колкото до феновете му, четирима от петимата четат сайта ни. "Исках да покажа на организацията, че уважавам труда им, затова споделях всеки техен пост във Facebook. Може да се каже, че аз отдавна съм част от организацията, понеже им помагам във всяко начинание. Когато трябва да се местят огради и техника - местя. Когато трябва да се спами навсякъде - спамя. Дори раздавам техни флаери, когато ми намерят пас за чужди събития."

Тревър веднага се свърза с организацията, за да ги похвали за интелигентния избор който са направили. Все пак, неговият приятел бе избран измежду над 200 дългогодишни новоизгряващи таланта, чийто езици са почти залепнали за задните части на членовете на голямото крю. Освен, че изрази подкрепата си към своя познат, Тревър ги попита защо са го избрали и какво са харесали в творчеството му. На този въпрос от голямата организация отговориха:

"Творчество? Не знаехме, че той има някакво творчество. Не сме чували нищо негово. А и само хората в нашия кръг могат да се нарекат "творци". Останалите пречат на сцената и подкопават основите й. Въпреки това, избрахме този младеж, тъй като имахме тайно и необявено състезание, в което, споделилият най-много наши постове в рамките на 3 месеца, печели място в лайнъпа на следващото ни локално събитие. Е, тази награда е вече раздадена, но все пак ще се радваме ако безсмислените споделяния продължат и за напред. За в бъдеще сме измислили много други подобни тайни игри, с които ще изненадваме нашите най-големи фенове. Това, според нас, е единственият начин да разнообразим броя на участниците на иначе почти еднаквите ни партита. Все пак, много наши фенове искат да пускат на нашата сцена, но това явно не е достатъчен стимул за тях да запишат сет и да се изявят. За това решихме да предприемем тези странни инициативи, че все пак на посетителите на нашите локални мероприятия май им писна да гледат и слушат едни и същи 10 човека."
Тръпнем в очакване да разберем какви ще са следващите състезания за слот за следващите събития на организацията. Дотогава всички wanabe superstars подготвят ставите за всякакви видове силови и мисловни процеси, които ще им дадат място на сцената, но няма да изискват от тях да покажат музикалното си развитие (или липсата му) по време на своеобразните турнирни битки. Надпреварите се очакват да бъдат повече от интересни, а изглежда всички мръсни удари и забранени хватки ще влязат в действие. Наградата си заслужава! "Един DJ е DJ, ако поне веднъж през годината е пускал на сцена пред повече от 10 човека", както гласи една древна диджейска поговорка.

Пожелаваме успех на всички участници!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар