Столично нощно заведение отваря аптека на мястото на един от баровете си


Летният сезон е в разгара си и докато партитата по закон са изместени на морето, клубовете в големите градове се радват на освежителни ремонти. Столично заведение обаче тотално разби правилата на инериорните дизайнери със своята нова маркетинг стратегия. От есента единият от баровете в локала ще бъде преориентиран в аптека. За да ни даде повече яснота около смелото обновление, изпратихме Тревър са събере информация от окото на бурята.

"Нормално е да затворим единия бар. Така или иначе никой не го ползва. Тук таме някой си купува вода или бира, но пикът на продажби е в началото на вечерите. От ВиК отказаха да ни спрат студената вода и всеки си пълни от кенефа. Феновете ни имат нужда от друг вид консумации, а ние решихме да припечелим пари и от нея. По този начин клиентите ни няма да се занимават с незаконни сделки, ами ще си купуват вещества директно от аптеката ни. Така начин сме сигурни, че ще изгоним дилърите от заведението ни." - сподели единият от съдържателите на клуба.

Управителят на заведението допълни: "Освен новия облик на бара, трябваше да обучим персонала към новия вид продажби. За това в момента на морето сме изпратили двама бармани по-малко, тъй като изпратихме две момчета на ускорен курс по фармация. Единият дори се върна с диплома за магистър-фармацевт, тъй като се оказа, че познава в детайли огромна част от медикаментите, които ще предлагаме. Такива са на'ще момчета! Специалисти!".

Тъй като се притеснихме за крехкото здраве на болшинството непълнолетни посетители на клуба, написахме мейл, чрез който искахме да се уверим, че новата аптека в клуба няма да бъде просто гише за продажба на легална и не чак толкова легална дрога. От PR агенцията, работеща с венюто ни увериха, че такива мисли са несъстоятелни и всичко се прави, за да се повиши имунитетът на клиентите на локацията в студените месеци. Имунитет към какво, така и не разбрахме, но ето го официалния отговор:

"Не, естествено, че не става въпрос за продажба на наркотици или легални вещества с интересни действия" - сподели член на PR екипа на клуба. "Тъй като на входа има стълби, няма как да наемем линейка в клуба. За това, ние се грижим за здравето на нашите посетители. Ако някой например си забие краката в оградата, веднага може да иде да си купи лепенки от аптеката, без да се налага да излиза от клуба преди 3 часа (което е забранено като цяло). Естествено, освен лепенки, ще има и други артикули, които също ще са толкова легални. Говорим за витамини за подрастващи, алка-залцер, витамин C, орални контрацептиви, обикновени капути (освен членовете на персонала) и прочее"
Явно дечурлигата, които са редовната клиентела на заведението, ще настиват по-малко, когато зимата излизат да пушат на снега. Все пак от толкова много (амфетамини) витамини, те ще се радват на наистина засилен имунитет. А това е страхотен ход към подобряването на здравословното състояние на софийските тийнейджъри. Шефът на барманите, който е новият магистър-фармацевт, хвърли малко повече яснота върху артикулите в новата продавалница в реновиращия се в момента клуб:

Като цяло, бачкаме със сек'ви рецепти, но на тъмно много не се виждат цветовете. Така че, за нас "Rivotril", написано на салфетка и "Rivotril", написано на зелена бележка, ще е едно и също нещо. Просто лазерите блестят точно срещу гишето за приемане на рецепти. Ако някой си носи нещо от вкъщи, ще му го тестваме, за да видим какво е и имаме идеи как да му подобрим качествата. Имаме една рецепта за коктейл от хапчета за кръвно (всяка баба ги има) и водка. Истински трип в облаците. И да, в аптеката ще се продава алкохол, както и чист спирт за по-напредналите консуматори."
Естествено, клубът вече се е сдобил с чисто нови масички, чиито плотове са от революционен материал, спиращ деструкцията им по време на "тупане". Всички условия за добро прекарване на вечерите ще са на лице. Непроверен източник съобщи, че зад барът-аптека ще има малка лаборатория за вещества, което доближава клуба до желания от Teknival-феновете вайб. Очаква се с този ход приходите на заведението да бъдат вдигнати тройно, тъй като клубът ще подбие цените на всичките дилъри в околността. Според Тревър, зареждането на аптеката тече с пълна сила. По огромните количества Кетамин, журналистът ни съди, че през есента, заведението ще бъде отворено и към огромен брой чуждестранни туристи, най-вече от Великобритания.

От мястото на събитието: Тревър.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!