Малка басерка загуби зъб при тоалетна свалка по време на парти

Picture: Google

На живо от столично клубче - В края на закрития парти-сезон изпратихме любимият ни репортер Тревър да отрази поредното скучновато локално събитие с интергалактически Facebook характер. Въпреки че се сля с обстановката и прояви плашеща неадекватност по време на мероприятието, нашият колега успя да се забърка в наистина интересна ситуация. След кенефна свалка с момиче, екипирано с лилава гривничка, "девойката" изгуби зъб, което обезобрази иначе обляната ѝ от акне физиономия.

Естествено, свалката била породена от предизвикателния тоалет на младата "дама" в стил "т'ва дете родители нЕма ли?", както и от прилежащата към нея клубна уговорка "свирка за бонбон". По време на фелациото (свръхинтелигентен латински термин за най-обикновена "тръба"), един от предните зъби на "лилавата гривничка" изненадващо напуснал горната част на устната ѝ кухина.

"Тя тая ме кефеше предложи оферта, имах в мен и се навих. По ни'къв начин не съм бил груб. Е, и кавалер не бЕх" - заяви Тревър след като го пуснаха част от химикалите. Момичето също призна, че не е извършено насилие върху нея: "Нямах пари за бонбони и затова му предложих сделка, зъбът ми падна, докато си вършех моята част от уговорката". Член на охраната в клуба също бил хвърлил око на малката басерка, което почти довело до саморазправа между нашия герой и "закона" в заведението. Група очевидци веднага звъннали на 112, уплашени, че усмивката на нашия репортер също може да оредее (подобно на кенефната му приятелка) по време на саморазправата със СОТ-аджията. След кратка, но  успешна акция за залавяне на обилни количества леки наркотици около мястото на събитието, придошлата полиция се обърнала към проверка на личните документи на двамата замесени в уговорката.

От проверката произлезли два въпроса: "Педофил ли е Тревър?" и "Дилър ли е Тревър?" Привлечени от казуса, редица неправителствени и религиозни организации, няколко тийн-сайта и две телевизионни предавания подхванали темата "Секс ли е свирката?" След повдигнатия въпрос се провел и референдум, от който се установило, че репортерът ни не е подсъдим по първия въпрос. Тъй като не се знае за какъв бонбон става въпрос, Тревър явно е отървал кожата откъм присъда за "разпространение". Няколко библейски цитата, предоставени ни от две брадати попчета (не знаем какво са правили тия двамата на партито) обаче показват подобни орални блудства в древен Израел между несемейни двойки, които били наказвани жестоко според религията. За щастие, за момента Тревър все още не е сгънал от амфет и явно ще се размине и с предвиденото в Светото писание възмездие... засега.

От съюза на стоматолозите в страната се захванали с други два въпроса: "Вредни ли са наркотиците за зъбите на децата?" и "Млечен ли е бил загубеният зъб на малката басерка?" За момента нямаме отговори на тези медицински терзания, но дори и да получим, няма да ги публикуваме.

От мястото на събитието: Тревър, малка басерка, охранка, две куки, попчета с бради, зъболекар и една скъсана лилава гривничка.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар